După ce a rămas văduv, Mircea Albulescu se gândea adesea la moarte

8 aprilie, 2016
12961604 1060182364051826 6966831224839939056 n jpeg

A fost unul dintre cei mai îndrăgiţi actori din România, dar după ce i-a murit soţia, actorul simţea povara trecerii timpului.

image

Şi-a pierdut soţia în urmă cu câţiva ani, dar maesterul încă îi simţea lipsa partenerei sale de viaţă. După ce i-a fost alături 55 de ani, a trecut în nefiinţă din cauza unui cancer care a ţintuit-o la pat doi ani. De la moartea sa, actorul locuia singur în apartamentul lui de trei camere dintr-un bloc situat pe bulevardul Magheru din Capitală. Vecinii actorului povesteau că soţia actorului era o femeie sufletistă, a cărei mare slăbiciune erau câinii vagabonzi.

„Doamna Albulescu, Dumnezeu s-o ierte, era o bomboană de femeie. Se purta frumos cu toată lumea şi era foarte generoasă. Era o mare iubitoare de animale. Chiar dacă de multe ori a întâmpinat ostilitatea unor vecini, dânsa hrănea în fiecare zi toţi câinii vagabonzi care se aciuau în jurul blocului unde locuia. De două ori pe zi cobora din apartamentul ei, strângea toţi cainii pe spaţiul verde din faţa blocului şi le dădea mâncare. Deseori cheltuia sume mari pe conserve şi boabe speciale pentru căţei. Îi ducea şi la veterinar pe cei grav bolnavi. Cred că jumatate din veniturile ei şi ale soţului se duceau pe îngrijirea patrupezilor“, a declarat acum trei ani, pentru wowbiz.ro, un vecin de-ai actorului.

„Vestea că s-a îmbolnavit de cancer a fost un şoc pentru toţi cei care-o cunoşteau. Femeia veselă şi amabilă de altădată şi-a păstrat, totuşi, politeţea şi manierele, dar nu mai era la fel. Slăbise mult şi era retrasă. În ultimiii doi ani de viaţă nu am văzut-o mai deloc, dar ştiu că soţul era mereu lângă ea. Ieşea chiar şi noaptea din casă să-i cumpere diverse lucruri, să-i mai aline suferinţa. Iar după ce a decedat soţia, o dată nu l-am văzut pe Albulescu cu altă femeie. Stă singur-singurel în apartamentul lui. Fiul îl vizitează destul de des. Au o relaţie foarte bună“, povestea aceeaşi sursă.

„Aştept moartea, sunt tot mai aproape de ea, e cea mai grea aşteptare. Soţia mea a încetat din viaţă acum câţiva ani, dar de ceva vreme o simt tot mai des prin casă, mă ceartă adesea, că sunt dezordonat, că de ce pun aia colo sau dincolo. Poate că e tot mai prezentă pentru că mă apropii şi eu de lumea de dincolo, de lumea ei. E bine în viaţa asta, ca actor, să dispari când trebuie, cât eşti pe val. Îi văd pe cei din jurul meu cum mă privesc. Cu siguranţă se întreabă: «Mai e, o să mai fie, o să mai poată»”, a declarat artistul recent la Antena Stars.Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg