După ce ea şi soţul ei au avut coronavirus anul trecut, Gwyneth Paltrow a făcut o mărturisire neaşteptată: ”Soţului meu i-a revenit mirosul abia după nouă luni”

12 martie, 2021
3 gwyneth paltrow foto jpg jpeg

Gwyneth Paltrow a mărturisit că recuperarea după infecţia cu COVID-19 a fost una de lungă durată. Actriţa a mai făcut, de asemenea, o dezvăluire surprinzătoare: soţului ei, Brad Falchuk,i-a revenit mirosul la aproape un an după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

Gyneth Paltrow este un model de echilibru atunci când vine vorba de stil de viaţă sănătos, fiind foarte atentă la alimentaţie şi mişcare. Cu toate acestea, vedeta nu a scăpat de infecţia cu coronavirus, lucru petrecut în urmă cu circa nouă luni.

screen shot 2021 03 12 at 09 21 12 png png

Într-un interviu pentru revista People, vedeta de la Hollywood a mărturisit că deşi ea şi soţul ei nu au avut o formă grea de COVID, simptomele au fost persistente, iar recuperarea una de durată. În vreme ce Gwyneth s-a confruntat cu oboseală şi ceva dureri de cap, soţul său a avut parte de o problemă neobişnuită: mirosul i-a revenit abia după nouă luni, în ianuarie anul acesta. Situaţie cu atât mai chinuitoare, cu cât partenera sa este foarte pricepută la gătit.

gwyneth paltrow jpg jpeg

După experienţa prin care a trecut, Gwyneth Paltrow a devenit încă şi mai atentă cu regimul său, care deja prevedea renunţarea la alcool şi zahăr. Vedeta a dezvăluit dieta ei post-COVID, de unde nu lipsesc vitaminele, şi măsurile luate pentru accelerarea vindecării ”Fac sport în absolut fiecare dimineaţă şi sauna cu infraroşu cât de des pot”, a spus vedeta. În acelaşi timp, a recunoscut că anul trecut, o vreme, nu a mai ţinut cont de kilograme.

Foto: Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg