După ce s-a luptat cu infertilitatea, Anne Hathaway îşi doreşte al treilea copil: "N-a fost niciodată simplu cu sarcinile mele!"

7 aprilie, 2022
1 1 anne hathaway profimedia 0431611895 jpg jpeg

După două sarcini care s-au lăsat aşteptate, pricinuindu-i actriţei multă suferinţă, starul hollywoodian e gata să treacă iar prin “iadul concepţiei” şi să devină mamă pentru a treia oară. 

Vedeta din Devil Wears Prada şi-a făcut cunoscută dorinţa de-a deveni mamă pentru a treia oară în interviul recent oferit celor de la WSJ. "Ne-aş vedea pe mine şi pe soţul meu încercând din nou să facem un copil", însă drumul ei spre maternitate a fost întotdeauna presărat şi cu momente dificile.

Actriţa n-a ascuns nici în trecut problemele avute din cauza infertilităţii. “Voi, cei care experimentaţi infertilitatea şi tot iadul concepţiei, trebuie să ştiţi că n-a fost niciodată simplu cu sarcinile mele”, a ţinut să precizeze ea în 2019, pe Instagram. Hathaway a decis să-şi facă povestea cunoscută din simplul motiv de-a ajuta şi alte femei infertile să nu se mai simtă “atât de izolate”. Deţinătoarea Oscarului a mărturisit, pentru Daily Mail, cum se simţea atunci când afla despre sarcinile altor femei: “De fiecare dată când încercam să rămân gravidă şi nu reuşeam, altcineva reuşea să conceapă. Raţional vorbind, ştiam că n-o făcea special pentru a mă tortura pe mine, dar sincer vă spun că aşa simţeam”.

Actriţa n-a detaliat lupta ei cu infertilitatea, n-a precizat dacă a apelat la inseminări in vitro sau a suferit sarcini pierdute, însă nu ratează nicio ocazie să vorbească admirativ despre maternitate. “Nu m-am simţit completă sau veritabilă până n-am devenit mamă. Din acel moment, am încetat cu toate prostiile care mai existau în mine şi-am fost autentică”, a declarat actriţa care a preluat exemplul ducilor de Cambridge în ceea ce priveşte parentingul: “William şi Kate coboară la nivelul copilului, îl privesc în ochi când vorbesc cu el, ca să-i dea senzaţia că este egal cu adultul, şi am început să fac şi eu asta cu Jonathan”. Dacă va mai fi vorba despre vreun bebe Hathaway- Shulman vom afla fix când e Anne pregătită să ne spună! Oricum nu are prea mult timp la dispoziţie să mai încerce să obţină o sarcină, având în vedere că anul acesta actriţa împlineşte 40 de ani. Poate va primi, totuşi, cadoul mult dorit!...

 Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}