După ce s-a luptat cu infertilitatea, Anne Hathaway îşi doreşte al treilea copil: "N-a fost niciodată simplu cu sarcinile mele!"

7 aprilie, 2022
1 1 anne hathaway profimedia 0431611895 jpg jpeg

După două sarcini care s-au lăsat aşteptate, pricinuindu-i actriţei multă suferinţă, starul hollywoodian e gata să treacă iar prin “iadul concepţiei” şi să devină mamă pentru a treia oară. 

Vedeta din Devil Wears Prada şi-a făcut cunoscută dorinţa de-a deveni mamă pentru a treia oară în interviul recent oferit celor de la WSJ. "Ne-aş vedea pe mine şi pe soţul meu încercând din nou să facem un copil", însă drumul ei spre maternitate a fost întotdeauna presărat şi cu momente dificile.

Actriţa n-a ascuns nici în trecut problemele avute din cauza infertilităţii. “Voi, cei care experimentaţi infertilitatea şi tot iadul concepţiei, trebuie să ştiţi că n-a fost niciodată simplu cu sarcinile mele”, a ţinut să precizeze ea în 2019, pe Instagram. Hathaway a decis să-şi facă povestea cunoscută din simplul motiv de-a ajuta şi alte femei infertile să nu se mai simtă “atât de izolate”. Deţinătoarea Oscarului a mărturisit, pentru Daily Mail, cum se simţea atunci când afla despre sarcinile altor femei: “De fiecare dată când încercam să rămân gravidă şi nu reuşeam, altcineva reuşea să conceapă. Raţional vorbind, ştiam că n-o făcea special pentru a mă tortura pe mine, dar sincer vă spun că aşa simţeam”.

Actriţa n-a detaliat lupta ei cu infertilitatea, n-a precizat dacă a apelat la inseminări in vitro sau a suferit sarcini pierdute, însă nu ratează nicio ocazie să vorbească admirativ despre maternitate. “Nu m-am simţit completă sau veritabilă până n-am devenit mamă. Din acel moment, am încetat cu toate prostiile care mai existau în mine şi-am fost autentică”, a declarat actriţa care a preluat exemplul ducilor de Cambridge în ceea ce priveşte parentingul: “William şi Kate coboară la nivelul copilului, îl privesc în ochi când vorbesc cu el, ca să-i dea senzaţia că este egal cu adultul, şi am început să fac şi eu asta cu Jonathan”. Dacă va mai fi vorba despre vreun bebe Hathaway- Shulman vom afla fix când e Anne pregătită să ne spună! Oricum nu are prea mult timp la dispoziţie să mai încerce să obţină o sarcină, având în vedere că anul acesta actriţa împlineşte 40 de ani. Poate va primi, totuşi, cadoul mult dorit!...

 Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg