După ce s-a speculat că ar fi făcut implant fesier, Delia a spus tot. Cum a obţinut vedeta formele de invidiat!

1 martie, 2021
1 screen shot 2021 03 01 at 11 05 04 png png

Pasionată de vacanţele exotice, Delia a plecat împreună cu soţul şi mama ei în Maldive. Pe lângă peisajele incredibile, artista a etalat un fizic de excepţie. După ce s-a speculat că ar fi apelat la medicii esteticieni pentru posteriorul sexy, frumoasa cântăreaţă a răbufnit pe Instagram, lămurind problema.

Pentru Delia este religie: la fiecare început de an, lasă frigul din România pentru soarele din diverse colţuri ale lumii. Zilele acestea, vedeta se află împreună cu soţul şi mama sa în Maldive, unde se bucură de soare, bronz, preparate delicioase şi experienţe fantastice.

Un singur lucru i-a umbrit pe moment bucuria cântăreţei: după ce a postat o serie de fotografii unde etala un posterior bombat, s-a speculat că ar fi apelat la medicina estetică.

Chiar şi din vacanţă, Delia a ţinut să lămurească situaţia. Aceasta a postat pe contul său de Instagram fotografii cu exemple de implant fesier versus posterior bombat obţinut prin sport.

delia png png

Legat de imaginile sale care au făcut furori, artista a consemnat laconic: ”Carbs!!! Simplu! Şi workout”, explicând totodată într-un alt story că şi unghiul din care faci fotografia este foarte important. 

Cu alte cuvinte, oricine face suficient sport şi ţine cont de o nutriţie bazată pe carbohidraţi poate obţine un posterior spectaculos, chiar dacă, desigur, procesul este mult mai anevoios şi de durată decât un implant fesier. 

delia in maldive png png

Deşi nu a fost niciodată o împătimită a dietelor şi nu s-a ferit să-şi etaleze formele, Delia a devenit din ce în ce mai pasionată de sport în ultimii ani, de la alergat în parc până la antrenamente în sala de fitness. Rezultatele se văd cu ochiul liber, astfel încât, la 39 de ani, artista arată mai bine ca niciodată. 

Nu am reuşit niciodată să ţin o dietă mai mult de două zile. Sunt o persoană plină de viaţă şi poate chiar gurmandă. Îmi place măcar să gust din ceva, iar asta nu face deloc bine într-o dietă. Poate sunt norocoasă şi cu un metabolism rapid. Dar, dacă trebuie să slăbesc, nu mănânc după ora 20.00 şi beau foarte multă apă", a declarat Delia pentru CSID în urmă cu ceva timp.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg