După Ciutacu, Răzvan Ciobanu critică dur vestimentaţia lui Carmen Iohannis

26 mai, 2015
cuplul Iohannis (17) jpeg

Iată şi o părere avizată, din partea unuia dintre ce mai cunoscuţi designeri vestimentari de la noi. Din păcate, însă, aceasta nu este una laudativă la adresa ţinutei purtate de Prima Doamnă la Bookfest.

Iată şi o părere avizată, din partea unuia dintre ce mai cunoscuţi designeri vestimentari de la noi. Din păcate, însă, aceasta nu este una laudativă la adresa ţinutei purtate de Prima Doamnă la Bookfest.

E clar! Carmen Iohannis e prinsă sub tirul comentariilor vizavi de alegerile sale vestimentare. Asta, cu toate că a apelat la designeri renumiţi (Alexandru Ciucu, Stephan Pelger, Eli Lăslean) care să-i compună garderoba oficială.

image

Aşa se face că, în timp ce unii îi laudă stilul, alţii îl arată cu degetul. După comentariul de ieri al lui Victor Ciutacu, iată şi părerea avizat a lui Răzvan Ciobanu.

„Nu suntem chiar o ţară de proşti, ne dezmeticim noi mai greuţ. Oare preşedintele/scriitor sau scriitorul/preşedinte s-o dezmetici şi 'nealui?! Că Prima Doamnă văd că se agită, precum Pepsi-Cola, pe tema cârpiţelor“, îşi începe el comentariul pe contul său de socializare.

image

Citeşte şi:

Victor Ciutacu critică apariţia lui Carmen Iohannis la Bookfest

„Nu îi iese, dar îmi place că-i războincă şi tot zgârmă în prostul său gust. Sper să reuşească, careva. cândva să-i scoată din cap rochiţele mini şi fără mâneci. Şi o să o şi înveţe care-i treaba cu cârpa şi care e potrivit să facă/poarte o rochie. Zău, ce o fi aşa de greu?! A... merg pe principiul că noi ăştia care «lătrăm» suntem invidioşi şi răi, iar ei sunt pe sistemul «artiştilor neînţeleşi»! Îmi cer scuze, domnule scriitor de SF-uri şi doamnă purtătoare de «hainele împăratului»“.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}