După doi ani de logodnă, Ana Baniciu i-a spus „DA” lui Edy Kovacs

10 septembrie, 2023

Fiica lui Mircea Baniciu a făcut cununia civilă vineri, chiar de Sfânta Maria, o zi de mare sărbătoare.

Ana Baniciu s a casatorit cu Edy Kovacs   Instagram (3) jpg

La doi ani după ce Edy Kovacs a cerut-o de soție, în septembrie 2021, în timpul unei frumoase vacanțe în idilicul Positano, Ana Baniciu a semnat în „condica” tinerilor însurăței de la Oficiul Stării Civile a Sectorului 1 din București. Și, așa cum și-a propus, fiica lui Mircea Baniciu a avut parte de-o nuntă atipică, casual șic, cu puțini invitați.

Îmbrăcată într-un compleu alb, cu rochie mini și sacou tip Chanel, accesorizat cu o pereche de sandale albe cu barete, Ana Baniciu i-a spus un „Da” hotărât lui Edy Kovacs, îmbrăcat într-o ținută lejeră, tipică artiștilor: cu cămașă albă descheiată la primii nasturi, sacou bleu, o pereche de pantaloni gri oversized și o pereche de teniși.

Atitudinea lor relaxată și zâmbetul lor neșters de pe chip dezvăluie o relație frumoasă și așezată, începută chiar în pandemie, când Ana a luat Covid de la Edy, iar el a avut grijă de ea în acea perioadă grea, reușind astfel să-i cucerească definitiv și inima.

De la scurtul, dar frumosul moment al legământului civil nu au lipsit tatăl Anei, celebrul artist Mircea Baniciu, precum și apropiați din familie și prietenii lor foarte buni, printre care și Raluka, de care Ana a legat o frumoasă prietenie, cimentată și în urma show-ului „Asia Express” în care au făcut echipă.

De altfel, tot Raluka a surprins pe Instagram și momentul în care Ana, proaspătă doamnă Kovacs, a fost ”încurcată” de un bob de orez, aruncat tradițional de rude, să-și sărute soțul  la ieșirea de la starea civilă: „Stați, că mi-a intrat orez și în gură!”. Dar cum altfel s-ar fi putut încheia acest episod, dacă nu și cu ceva funny?

De altfel, și Raluka a avut parte de mari emoții, ea ajungând la nuntă imediat după concertul susținut la Brașov la marea întâlnire a artiștilor de la Forza ZU.

„Dragilor, azi ne-am luat! Cu iubire și respect ne-am promis sa rămânem unul lângă altul pana la final“, a scris Ana Baniciu pe conturile sale de socializare în dreptul unor imagini de la cununie.

Ne bucurăm mult pentru ei și le urăm multă fericire!

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg