Dup─â incidentul Mirelei Vaida, Cristina ┼×i┼čcanu a rememorat propria ei ├«nt├ómplare ┼čocant─â. Lucra tot la Acces Direct: ÔÇŁAm mers s─â fac un reportaj cu buc─âtarii MadonneiÔÇŁ

23 martie, 2021
Cristina ┼×i┼čcanu png

Incidentul prin care a trecut Mirela Vaida ├«n platoul Acces Direct, unde a fost atacat─â de o str─âin─â, i-a ┼čocat pe to┼úi colegii de breasl─â. Cristina ┼×i┼čcanu ne-a povestit experien┼úa nepl─âcut─â prin care a trecut ea, pe vremea c├ónd lucra, culmea, la aceea┼či emisiune. Protagoni┼čtii au fost buc─âtarii Madonnei, pe care Cristina a ├«ncercat s─â-i intervieveze. Lucrurile au luat, ├«ns─â, o ├«ntors─âtur─â dramatic─â, iar vedeta a trebuit s─â fug─â.

Zilele trecute, un incident f─âr─â precedent ├«n Rom├ónia frapa ├«ntregul showbiz: Mirela Vaida, atacat─â ├«n direct de o femeie necunoscut─â, care, trec├ónd de paz─â, a intrat ├«n platou ┼či a ├«ncercat s─â o loveasc─â cu o piatr─â. Din fericire, prezentatoarea Acces Direct a sc─âpat nev─ât─âmat─â, dar terifianta sa experien┼ú─â a lansat un semnal de alarm─â pentru alte vedete.

mirela vaida incident foto jpg jpeg
incident Acces Direct Mirela Vaida

Cristina ┼×i┼čcanu ne-a ├«mp─ârt─â┼čit propria experien┼ú─â ├«nfrico┼č─âtoare, petrecut─â pe vremea c├ónd lucra ca reporter la Acces Direct. E vorba de anul 2009, c├ónd Madonna a venit s─â concerteze la Bucure┼čti, artista sosind cu un staff impresionant, din care nu au lipsit buc─âtarii s─âi personali. Tocmai ace┼čti buc─âtari i-au dat Cristinei motive de spaim─â. 

ÔÇŁ├Ämi pare nespus de r─âu de incidentul prin care a trecut Mirela Vaida, bine c─â nu s-a ├«nt├ómplat nimic ┼či s-a ales doar cu aceast─â sperietur─â, peste care va trece, ea este o persoan─â foarte puternic─â. ├Äntr-adev─âr, ca persoan─â public─â, te expui unor riscuri de genul acesta.

Eu mi-amintesc c─â am trecut printr-un moment de team─â pe vremea c├ónd eram reporter. Am luat o camer─â ascuns─â ┼či am mers s─â fac un reportaj cu buc─âtarii Madonnei, la vizita Madonnei ├«n Rom├ónia. Am mers la Parcul Izvor, acolo unde se f─âceau preg─âtirile pentru concert ┼či unde fusese instalat─â ┼či buc─ât─âria pentru Madonna. Se spunea c─â artista m─ân├ónc─â doar anumite lucruri ┼či a venit cu buc─âtarii ei. Apropo, tot la Acces Direct lucram pe vremea aceea. Cu camera ascuns─â, am reu┼čit s─â intru ├«n discu┼úie cu buc─âtarii, a fost foarte tare pentru c─â la ├«nceput au fost foarte dr─âgu┼úi, au ├«nceput s─â-mi povesteasc─â ce meniu ├«i preg─âtesc Madonnei pentru ziua respectiv─â. ├Äi preg─âteau homar, mi-au adus ┼či mie un homar. Eu eram ├«nso┼úit─â de un coleg de la Acces Direct, tot un reporter, dar ┼či el era foarte fricosÔÇŁ, a relatat pentru OK! Magazine Cristina ┼×i┼čcanu. 

screen shot 2021 03 23 at 10 46 43 png png
incident Acces Direct

Dacă povestea se termina aici, toată lumea pleca fericită acasă. Din păcate, brusc, situaţia s-a schimbat cu 180%.

ÔÇŁAu fost foarte dr─âgu┼úi, dar apoi au ├«nceput s─â se poarte destul de ur├ót, colegului meu i-au cerut droguri, iar mie au ├«nceput s─â-mi fac─â diverse avansuri. ├Än acel moment m-am speriat ┼či am rupt-o la fug─â, aveam ma┼čina parcat─â destul de departe, am alergat de mama focului. Buc─âtarii nu a venit dup─â noi, dar pe moment ne-a fost fric─â, pentru c─â deveniser─â destul de insisten┼úi. C├ónd i-au cerut colegului meu ÔÇŁdroguri ┼či bereÔÇŁ ┼či mie au ├«nceput s─â-mi fac─â avansuri, atunci chiar mi s-a f─âcut team─âÔÇŁ, ne-a povestit Cristina ┼×i┼čcanu. 

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Lumini╚Ťa Anghel (2) jpg
seraphina profimedia 0709752102 jpg
clau7 jpg
colaj PNG
brad pitt profimedia 0711363468 jpg
Letizia ╚Öi Felipe ├«n vacan╚Ť─â (2) jpg
amber5 jpg
Brum─â Grecia (2) jpg
untold9 webp
sof7 jpg
M─âd─âlina Ghenea JPG jpg
putin87 jpg
Prin┼úesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu ┼čamanul american Durek Verrett foto instagram
FotoJet (32) jpg
vestiar metalic (1) jpg
mari3 jpg
AD5 jpg
kate middleton profimedia 0711051438 jpg