După mai multe luni, soţia lui Kim Jong-un a fost văzută din nou în public. E cea mai elegantă femeie din Coreea de Nord şi singura care poate purta broşe scumpe

3 februarie, 2022
4 sotia lui kim jong un 10 jpg jpeg

Ri Sol-ju a apărut la braţul dictatorului nord-coreean la un spectacol tradiţional.

În ultimii doi ani, cuplul prezidenţial nord-coreean a fost tot mai discret, apărând din ce în ce mai rar în spaţiul public. Dacă marea surpriză a fost să-l vedem pe Kim Jong-un mai slab cu aproape 30 de kilograme, toată lumea se întreba ce se întâmplă cu soţia sa, care nu a mai fost văzută din luna septembrie. Atunci, ea a participat la aniversarea fondării, în 1948, a Republicii Populare Democrate Coreene - denumirea oficială a Coreii de Nord -, când a fost împreună cu soţul ei în vizită la Palatul Soarelui Kumsusan, unde se află trupurile îmbălsămate ale tatălui şi bunicului lui Kim.

Ei bine, Ri Sol-ju şi-a rărit apariţiile, alimentând speculaţiile cum că ar fi din nou însărcinată. În septembrie, Prima Doamnă a Coreei de Nord părea în formă, după cele trei naşteri avute, şi la fel de elegantă ca întotdeauna - atât cât îi permite regimul de la Phenian. De data aceasta, ea nu a mai apărut îmbrăcată în veşnicul deux-pieces clasic - care a devenit un soi de uniformă în Coreea de Nord -, ci într-o rochie tradiţională cu fustă amplă, care ar putea ascunde, într-adevăr, o a patra sarcină.

De altfel, regimul de la Phenian nici n-a confirmat vreodată câţi urmaşi are cuplul prezidenţial, surse din interior lăsând să se înţeleagă că Ri Sol-ju şi Kim Jong-un ar avea trei copii - pe care nu i-a văzut, însă, nimeni niciodată!

Serviciul naţional de informaţii a informat parlamentul că, în ultimele luni, Ri Sol Ju nu a luat parte la activităţi în afara reşedinţei pentru a împiedica răspândirea COVID-19, dar “se joacă cu copiii” cuplului.

Apariţia ei de acum câteva zile în public este prima în ultimele cinci luni. Kim şi Ri au asistat la un spectacol artistic la teatrul Mansudae, din Phenian, cu prilejul sărbătoririi anului nou. Alături de ei s-a aflat şi o mătuşă a lui Ri Sol-ju, Kim Kyong Hui.

E de la sine înţeles că Ri Sol-ju este cea mai elegantă femeie de la Phenian şi că broşele ei scumpe le fac invidioase pe celelalte doamne din staff-ul lui Kim Jong-un, mai cu seamă că ea e singura căreia i se permite să le poarte. Tot ei i se îngăduie să aibă şi tivul fustei mai sus de linia genunchiului. De altfel, ea a fost mereu o femeie cochetă, înainte de-a deveni soţia dictatorului fiind o cântăreaţă de succes.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia