După Simona Pătruleasa, și Silvia Ioniță părăsește pupitrul Știrilor Kanal D

13 septembrie, 2024

Echipa de prezentatori de știri de la postul turc pare că se reconfigurează. Deja au rămas fără două mari nume.

Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg

După anunțul șoc al retragerii celebrei Simona Pătruleasa, asistăm la o nouă plecare neanunțată din rândul vedetelor de la Kanal D. Este vorba despre Silvia Ioniță, care prezenta Știrile nopții la postul turc de televiziune.

Cu o carieră impresionantă și dedicată în jurnalism, Silvia Ioniță a decis să se retragă și ea de la pupitrul știrilor Kanal D. „De-a lungul anilor, aceasta a fost un exemplu de profesionalism, dedicare şi integritate, aducând în fața publicului cele mai importante evenimente și informații cu obiectivitate și claritate. Silvia Ioniţă a fost un pilon important al echipei noastre, contribuind la succesul emisiunilor de ştiri şi suntem recunoscători pentru tot ceea ce a realizat şi pentru modul în care a reprezentat valorile jurnalismului corect și responsabil. Îi urăm mult succes în toate proiectele viitoare, fie ele personale sau profesionale”, se arată într-un comunicat remis de Kanal D.

Ce spune Silvia Ioniță despre această mișcare a ei? Într-un mesaj postat „la cald”, prezentatoarea de știri se explică: „Oamenii mei dragi, vă mulțumesc pentru anii în care mi-ați fost alături, pentru fidelitate, prietenie, încredere, gânduri bune, pentru tot ce am construit aici, ca relație, preț de 17 ani! Cu toată această copleșitoare încărcătură emoțională primită, merg mai departe! Așa sunt eu, mă încăpățânez să cred că, până la urmă, viața este despre emoții, despre finețea trăirilor și despre mai nimic material, și cu voi in inimă, o voi construi la fel! Urați-mi de bine și să ne revedem sănătoși curând! Cu recunoștință pentru tot ce m-ați lăsat să trăiesc și să înțeleg, vă îmbrățișez!”.

Celebra prezentatoare a fost în echipa redacțională de la prima emisie a postului deținut de turci. Silvia Ioniță va împlini, pe 15 octombrie, 52 de ani și are o fiică de 12 ani, pe nume Ana Sofia. 

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg