După "Survivor România", Andrei Duban şi mama gimnastei Asiana Peng şi-au aruncat vorbe grele. "Mai caută-te!" VIDEO

24 martie, 2020
1 scandal survivor gratiela duban asiana peng andrei duban silvana peng fan arena 3 jpg jpeg

Competiţia "Survivor România" scoate ce e mai rău din concurenţi, dar şi din susţinătorii de acasă, care le iau parte cu învrăjbire.

Meciul de pe traseele din Republica Dominicană s-a mutat în platoul Kanal D, la "Fan Arena", unde Andrei Duban şi Silvana Peng s-au aprins pe tema diferendelor apărute între actriţa Graţiela Duban şi gimnasta Asiana Peng.

Cele două Faimoase par a nu mai găsi un filon de comunicare la "Survivor România", totul culminând cu nominalizarea Graţielei Duban pentru a părăsi concursul, dar şi cu un vast scandal dus acasă, între susţinătorii lor.

Aşa se face că, după ce Graţiela a acuzat-o pe fosta gimnastă că o bârfeşte pe la spate şi a numit-o "viperă cu ochi de chinezoaică", iar Asiana a avut o ieşire nervoasă, numind-o "neica nimeni", soţul Graţielei şi mama Asianei au simţit că trebuie să ia atitudine. Din păcate, nu într-o variantă fair-play.

"Există un iniţiator al furtunii în echipă, valoroasa faimoasă Graţiela Duban, care şi-a găsit şi amplificatorul în persoana lui Ghiţă Balmuş. (...) Strategia este de a-şi crea un grup de susţinători, după care să înceapă să agite spiritele, astfel încât atmosfera pe care o crează nu face altceva decât să aducă prejudicii întregii echipe, tensiuni...", a identificat Silvana Peng problema de la "Survivor România", indicând-o pe "actriţa, în devenire probabil, Graţiela Duban".

La auzul unor asemenea vorbe, Andrei Duban a luat foc, explicându-i mamei gimnastei că "E de ani de zile actriţă, staţi liniştită! E actriţă la Teatrul Ion Creangă, puteţi merge şi dvs. s-o vedeţi. E chiar actriţă profesionistă, cu diplomă".  

Dar de ce e atât de înfierată Silvana Peng la adresa soţilor Duban? Ei bine, e vorba despre o postare a lui Andrei Duban, ştearsă ulterior, în care acesta făcea referire la gimnastă ca la "Asianavirusul Faimoşilor. Ruşinică!". Suficient pentru ca doamna Peng să-l atace la capitolul faimă, cu multă ironie: "un emerit, titan titrat valoros al României". "În calitate de părinte, vă cer explicaţii ale conţinutului a ceea ce aţi scris. Totodată, v-aş ruga să explicaţi de ce aţi şters ce aţi scris."

2 scandal survivor gratiela duban asiana peng andrei duban silvana peng fan arena jpg jpeg

"În primul rând, am şters ce am scris pentru că m-a rugat cineva drag - eu n-aş fi şters. Dar consider că e virusul băgat în echipă", s-a explicat Andrei Duban. "Vedeţi, dvs., sub masca asta că e copil, că e mică, că are de toate, dar de fapt nimic...să-i spună Graţielei "Bolnavă e mă-ta!". Nu, nu e bolnavă, doamnă, e moartă! E mai mult decât bolnavă, de ani de zile! Aşa că nu vă mai luaţi de dulcegăria făcută că e o viperă cu ochi de chinezoaică, pentru că asta nu e nimic faţă de a-i spune că "Mă-ta e bolnavă!", atâta vreme cât mama ei este moartă. Aşa că, vă rog, nu comparaţi! (...) Pe băiatul ăla, Ghiţă, l-a făcut gay, l-a făcut maimuţă. Astea nu le mai vedem, nu le mai auzim?"

Silvana Peng i-a dat imediat replica: "A nu ştiu câta oară, Graţiela îşi permite a-mi jigni copilul. Probabil ţine de educaţia primită de dânsa în familie şi, ulterior, probabil aşa consideraţi a vă educa dvs., ca familie, copilul". "Nu-l amestecaţi pe copilul meu în această discuţie! Puteţi să spuneţi de mine orice, puteţi să spuneţi despre Graţiela orice. Dar nu vreau să mai scoateţi niciun cuvânt despre copilul meu!", a tunat Andrei Duban. "Atunci dumneata cu ce ocazie îţi permiţi să scrii şi s-o faci virus? Mai caută-te! (...) Producătorul a făcut din nişte nimicuri oameni cunoscuţi pe mapamond, atât pe Graţiela, cât şi pe Asiana, cât şi pe Vlădău sau pe, cum îl cheamă, Lino!"

Iată ce vorbe şi-au mai aruncat Andrei Duban şi Silvana Peng la "Fan Arena":Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate