După Tim Burton şi Catherine Zeta-Jones, George Burcea visează să filmeze şi cu Morgan Freeman

21 octombrie, 2021
1 george burcea lurch in netflix wednesday tim burton catherine zeta jones luis guzman 3 jpg jpeg

Visele tânărului actor se împlinesc rând pe rând, aşa că n-ar fi exclus să-l vedem şi... la Oscar.

Cel puţin, asta speră George Burcea, care ţinteşte tot mai sus, după ce a fost cooptat în serialul "Wednesday", produs pentru Netflix şi regizat de Tim Burton după "Familia Addams", în care joacă alături de Catherine Zeta-Jones şi Luis Guzman.

Şi nu ne-am mira prea mult dacă l-am vedea ajungând şi la Oscaruri, având o ambiţie greu de egalat.

”Am reuşit să intru în acest proiect datorită faptului că, din momentul în care mi-am ales această meserie, în anul 2011, am muncit ca un nebun, am visat şi am avut încredere  în mine. Faptul că mereu am fost la castinguri, că m-am pregătit acasă singur chiar dacă nu se întrevedea niciun proiect, că iubesc această meserie aşa cum îmi iubesc cele două fetiţe, a făcut ca, după mii de roluri ratate, `Tãtucu` sã-mi dea un rol care mi se potriveşte mănuşă”, a spus, în exclusivitate pentru "Fanatik", George Burcea.

Dar cum a ajuns să obţină rolul valetului familiei Adams, Lurch, şi să le dea replici lui Catherine Zeta-Jones, care o întruchipează pe Morticia Adams, şi lui Luiz Guzman, care-l joacă pe soţul acesteia, Gomez?

3 george burcea lurch in netflix wednesday tim burton catherine zeta jones luis guzman 1 jpg jpeg

”Am avut o probă la agenţie, cu directoarea de casting, apoi după o lună, cred, am fost chemat de către Tim (Burton, n. red.), la Buftea, pentru a mă vedea live şi a discuta despre personaj. Dacă mergi pregătit, unii regizori nu au nevoie de mai mult de două întâlniri până când să se decidă că tu eşti alesul. Agenţia m-a propus pe Lurch, iar în ziua când am mers la casting, eram 100% convins că acesta va fi rolul meu. Eram îmbrăcat precum Lurch, bărbierit ca el şi, bineînţeles, cu personajul destul de bine studiat. Dintre toţi colegii actori pe care-i ştiu, sincer va spun că nu văd altul mai potrivit pe Lurch decât sunt eu”, a mărturisit el.

4 george burcea lurch in netflix wednesday tim burton catherine zeta jones luis guzman 2 jpg jpeg

Acum, că se află zilnic în compania unor astfel de staruri, George ne dezvăluie şi care este atmosfera pe un platou de filmări VIP. "Atât Catherine Zeta-Jones, cât şi Luis Guzman sunt extraordinari pe set. Oamenii ştiu ce fac, le place ceea ce fac şi sunt mega profesionişti. Să ştiţi că şi Catherine mănâncă, respiră, repetă cu colegii, râde, merge la make up… Adică face tot ceea ce un actor profi este nevoit să facă pentru a-şi atinge scopul propus."

, a mai spus George Burcea pentru 

.

FOTO: Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg