După un concediu de maternitate de 4 ani, prezentatoarea Eli Roman revine la TV

17 octombrie, 2023

Toamna aceasta a venit cu multe schimbări pentru frumoasa mămică a trei copii, care a revenit în studioul de știri după o pauză îndelungată.

Eli Roman a revenit la un alt post de televiziune. FOTO: Facebook
Eli Roman a revenit la un alt post de televiziune. FOTO: Facebook

Nevoită să stea departe de pupitrul știrilor, după ce a născut și al treilea copil, Eli Roman s-a dedicat total, în ultimii patru ani, familiei sale numeroase, care a tot crescut de la an la an. Căci, după venirea pe lume a lui Andrei, care are acum 8 ani, prezentatoarea de știri și soțul său, jurnalistul Stelian Negrea, au devenit părinții unui alt băiețel, Matei (4), după care, la scurt timp, Eli a rămas din nou însărcinată, total neașteptat, cu o fetiță, Ana Maria. Și, dacă după primul copil, Eli Roman și-a permis să revină în studioul de la Realitatea TV, unde avea propria emisiune, după nașterea următorilor doi prichindei familia a trebuit să-și reconfigureze total programul.

Din toamna aceasta, însă, Eli Roman a reintrat în activitate, doar că la un alt post de televiziune: B1 TV. „Mă bucur foarte mult că am revenit în TV după această pauză de mai bine de patru ani. Da, este un domeniu solicitant, dar aici e o flexibilitate a programului pe care am căutat-o. Şi asta îmi permite să mă implic, în continuare, şi în zona de ONG-urilor, sprijinind activitatea Asociaţiei SAMAS. Colegii de la B1 au găsit această variantă, să realizez programele de weekend. Aşadar, ne vedem în fiecare duminică, în direct, la emisiunea Special, de la 18.00 la 20.00”, a declarat Eli Roman pentru paginademedia.ro.

Cum a fost revenirea într-un platou de televiziune? „M-a bucurat nespus revenirea pe sticlă. Cu emoţii, trac, dar cu invitaţi valoroşi. (...) Încerc să o echilibrez, încet, încet cu mămicia. Oricât de tulburi sunt vremurile, pe care le traversăm, promit că voi face tot posibilul sa rămân cât mai echilibrată şi echidistantă. O misiune imposibilă. Pentru mulţi. O misiune necesară. Pentru mine”, a mai dezvăluit Eli Roman într-un mesaj postat pe Facebook.

FOTO: arhiva personalăRecente pe Ok! Magazine

Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg
Prințesa Diana The Crown foto Netflix jpg
Paris Hilton și fiul ei Phoenix foto Instagram jpg