După zvonurile legate de un nou iubit, Angelina Jolie a avut iar o apariție strălucitoare. E fericită

4 octombrie, 2024

Nu se știe dacă e așa bucuroasă că a făcut un film de senzație, despre viața Mariei Callas, sau doar iubirea îi dă ghes să râdă cu poftă.

Angie, Angelina Jolie, Profimedia (2) jpg

Angelina Jolie a găzduit un eveniment exclusivist cu invitați de lux la Atelier său Jolie din New York. Așa cum știm deja, pe lângă cariera sa deosebită de actriță și regizoare, Angie a intrat și în afaceri, deținând un atelier de modă.

Jolie a reunit un grup de elită, printre care Tory Burch, Chris Rock și Diane Von Furstenberg, pentru o întâlnire privată la Atelier Jolie din New York, îmbinând moda și divertismentul.

Angie, Angelina Jolie, Profimedia (1) jpg

Este îndrăgostită iremediabil de negru, dar se joacă mereu cu materialele și de data asta a făcut o combinație interesantă, între satinul negru al rochiei și plușul drăguț al paltonului.

Simplitatea pentru Angelina Jolie este la ordinea zilei. Ea radiază la ieșirea din atelierul său, fără a mai fi însoțită de data aceasta de cel cu care este bănuită că ar fi început o idilă: rapperul Akala, al cărui nume real este Kingslee James McLean Daley.

De la deschiderea sa anul trecut, boutique-ul Atelier Jolie a devenit rapid un centru creativ atât pentru pasionații de modă, cât și pentru artiști.

Spațiul generos de 600 de metri pătrați, proiectat în tonuri calde de maro și bej, conține și o cafenea primitoare și o galerie de artă vibrantă, făcându-l o destinație pentru oricine caută să fie inspirat. Situat pe strada Great Jones 57, buticul nu este doar un magazin, ci este o reflectare a pasiunii Angelinei pentru artă și măiestrie.

În august, magazinul a găzduit o serie de ateliere menite să încurajeze creativitatea în designul vestimentar, arătând clar că angajamentul Angelinei față de modă depășește ținutele glam de red carpet.

Pax Thien Jolie-Pitt, Zahara Marley Jolie și Maddox Chivan Jolie-Pitt și-au susținut mama, pe celebra Angelina Jolie, la proiecția „Maria” în timpul celui de-al 62-lea Festival de Film de la New York, la Alice Tully Hall, Lincoln Center, pe 29 septembrie 2024.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Dr  Gabor Maté, Profimedia jpg
Transilvanian Ninja cu Alin Panc, Varul Sandel, Sandu Lungu, Diana Matei, Cornel Palade (3) JPG
alexia eram mario fresh jpg
Millie si Jake PNG
FotoJet Presedinti jpg
Angelina Jolie și Akala, Profimedia (2) jpg
Nicole Kidman si fiica sa Sunday Rose, Profimedia (6) jpg
George Soare și Andreea Esca jpg
Chef Joseph Hadad 2024   instagram (4) jpg
Prezentare Catalin Botezatu la Paris Fashion Week la hotelul Ritz   PR (33) JPG
Fiica lui Michael Schumacher, Gina Schumacher, s a casatorit cu Iain Bethke   Instagram jpg
Pamela Anderson, Profimedia (5) jpg
FotoJet Nicole jpg
Roxana Ciuhulescu nasa de casatorie    FOTO Stefan Marin (28) jpeg
Rebel Wilson și Ramona Agruma, Profimedia (6) jpg
Angelina Jolie premiera Maria, GettyImages (4) jpg
Melania Trump   pagina oficiala jpg
Jennifer J Lo, Profimedia jpg