Durere fără margini pentru Tina Turner. A murit și al doilea ei fiu, Ronnie

11 decembrie, 2022

Celebra cântăreaţă i-a adus un omagiu „fiului ei iubit”, găsit fără viață la vârsta de 62 de ani.

Tina Turner, Ike Turner si copiii sai   Instagram jpg

La cei 83 de ani ai săi, Tina Turner trăiește durerea de a-și vedea și cel de-al doilea fiu mort, pe Ronnie Turner, care a fost găsit fără suflare în locuința sa din Los Angeles, California. O persoană a sunat, joi, la numărul de urgență 911 și a anunțat că acesta dă semne de sufocare. După câteva momente însă, el nu mai respira deloc. Persoanele aflate în zonă au încercat să-l resusciteze înainte să ajungă paramedicii. Însă nu s-a mai putut face nimic și a fost declarat decesul, notează musictimes.com.

„Ronnie, ai părăsit lumea mult prea devreme. Îndurerată, închid ochii şi mă gândesc la tine, fiul meu iubit”, este mesajul postat de legendara cântăreaţă, alături de o fotografie alb-negru emoționantă.

319271680 710314423784285 6162859259167339255 n jpg

Ronnie Turner, la rândul său muzician, era băiatul artistei cu fostul ei soț, Ike Turner. El a cântat cu grupul Manufactured Funk şi a jucat în filmul din 1993 „What’s Love Got to Do With It”, un film biografic despre mama sa. În trecut, el s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, ducând inclusiv o luptă crâncenă cu cancerul, pe care a reușit să o câștige.

Soția sa, Afida Turner, pare de neconsolat. „Doamne, Ronnie Turner ai fost un adevărat înger. Un suflet foarte spiritual. Soțul meu, prietenul meu, cel mai bun prieten. De data aceasta nu am reușit să te salvez. Te iubesc pentru cei 17 ani minunați împreună. Sunt foarte supărată. Aceasta este o tragedie. Fratele tău Craig și tatăl tău Ike Turner sperăm să te odihnești în paradis”, a postat ea îndurerată pe Instagram.

Din păcate, acesta este cel de-al doilea șoc încasat de Tina Turner în ultimii patru ani. În 2018, fiul ei cel mare, Craig Turner, pe care l-a avut cu muzicianul Raymond Hill (saxofonist în trupa lui Ike Turner), s-a sinucis, împușcându-se cu o armă în studioul său din California, la 59 de ani.

Cântăreața mai are doi fii adoptați, pe Ike Jr. și pe Michael Turner, băieții lui Ike.

FOTO: Instagram, Alberto VenzagoRecente pe Ok! Magazine

Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg