Durere mare pentru Aurelian Temişan

18 februarie, 2015
aurelian temisan parinti jpeg

Are o soţie frumoasă şi celebră, o fiică ca o păpuşă, veselă şi răsfăţată, dar azi lumea i se pare mai tristă ca oricând. O altă femeie importantă din viaţa lui a dispărut, lăsând în urmă lacrimi şi regrete.

Are o soţie frumoasă şi celebră, o fiică ca o păpuşă, veselă şi răsfăţată, dar azi lumea i se pare mai tristă ca oricând. O altă femeie importantă din viaţa lui a dispărut, lăsând în urmă lacrimi şi regrete.

E unul dintre cei mai spirituali oameni din showbiz, mereu plin de viaţă, mereu cu glumele la el.

Juratul de la „Te cunosc de undeva“ trece prin cea mai grea perioadă din viaţa sa, după ce şi-a pierdut mama, la puţin timp după dispariţia tatălui său.

Aurelian Temişan a dedicat memoriei părinţilor săi un pasaj emoţionant, pe care l-a publicat pe contul său de socializare:

„Spuneam cândva, în ianuarie, că atunci când îţi doreşti ceva din toţi porii, Universul lucrează la asta. Aşa este, numai că unele dorinţe sunt mai puternice decât altele. Dorinţa mea era de a mă bucura în continuare de prezenţa mamei mele pe acest pământ, chiar dacă tata a hotărât ca în 2014 să înceapă o altă călătorie. Universul m-a ascultat, dar nu mi-a dat creditul necesar. Se pare mama a fost mult mai convingătoare când şi-a propus să îşi continue relaţia pământeană de peste 48 de ani cu tata, dar de această dată departe de lumea asta zbuciumată“, a scris Aurelian Temişan pe Facebook.

image

„Doare tare rău. Doare, dar nu pot decât să mă uit în sus, să zâmbesc, să «invidiez» legătura puternică pe care au avut-o părinţii mei, să mă rog pentru ei şi să sper că în curând vor fi din nou împreună“.

„Am mintea destul de confuză şi totuşi îmi umblă prin cap nişte versuri de care mi-a fost teamă toată viaţa şi pe care acum le simt cu tot corpul: «Cine are părinţi, are încă trecut/ Cine are părinţi, nu e încă pierdut». Sper să nu fiu pierdut. Sper să fiu cât mai mult timp legătura cu «trecutul» fetiţei mele. Dumnezeu să te odihnească Mihaela-Eleonora! Dumnezeu să te ierte, mamă!“.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg