Dustin Hoffman şi-a pierdut virginitatea... din greşeală. Partenera l-a confundat cu fratele lui. Cum s-a încheiat întreaga partidă?

11 septembrie, 2021
1 1 dustin hoffman profimedia 0145013057 jpg jpeg

Unul dintre veteranii Hollywoodului are nişte poveşti savuroase despre viaţa lui intimă, despre care – culmea! – vorbeşte fără nicio reţinere.

Binecunoscutul actor a recunoscut că a făcut sex cu duiumul după ce a dat lovitura cu filmul The Graduate (1967). De fapt, Hoffman devenise dependent de sexul în spaţii publice şi a frecventat, în acest sens, chiar şi cluburile de noapte, unde a întreţinut adevărate orgii.

„Erau acei ani nebuni, în care nu ne lipseau drogurile, faima şi Pilula!”, a dezvăluit actorul pentru revista GQ. „Mi s-a întâmplat de mai multe ori să mă întâlnesc cu câte două fete în pat şi făceam sex şi în spaţii publice, cum era clubul Studio 54 din New York”, a adăugat acesta.

Dustin n-a avut nicio problemă să spună în public că a încercat, în tinereţea lui sălbatică, şi cocaina, doar că n-a continuat să o consume dintr-un motiv anume – era alergic la ea: „N-am putut să mai respir săptămâni întregi după aceea...”.

Let's talk about sex, baby...

Pierderea virginităţii actorului nu este nici ea un subiect tabu pentru starul hollywoodian. Astfel, vedeta a declarat că a făcut prima dată sex în viaţa lui cu o femeie mai matură decât el, care, însă, îl confundase cu fratele lui mai mare, Ronny.

Întregul episod romantic s-a încheiat brusc în momentul în care tănăra de 20 de ani – adică cu 5 ani mai mare decât Dustin – şi-a dat seama, îngrozită, că făcea dragoste cu altcineva decât a crezut ea în primă instanţă.

Final fericit?...

Hoffman a povestit cum s-a încheiat întreaga partidă de sex: „Am sărit ca ars de pe ea, gol puşcă, şi am fugit din cameră. Am ajuns în sufragerie, unde prietenii mei stăteau de vorbă la o bere, iar eu eram complet dezbrăcat în faţa lor”, a mărturisit starul pentru Playboy.

„Cred că acela a fost începutul carierei mele actoriceşti, fără ca măcar să-mi dau seama, pentru că toţi stăteau acolo şi mă aplaudau. Drept să vă spun, mi-au cam plăcut aplauzele!...”, a conchis Dustin Hoffman.

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg