Dwayne Johnson se luptă cu depresia de la 15 ani. Suferinţa care i-a marcat existenţa faimosului actor

20 octombrie, 2020
1 dan1 jpg jpeg

Dwayne Johnson era doar un adolescent când mama sa a încercat să îşi ia viaţa.

Dwayne s-a născut în 1972 în California şi a devenit cunoscut sub numele său de The Rock. Dwayne Johnson este actor, dar şi un producător de succes. Ba mai mult, este considerat unul dintre cei mai buni luptători profesionişti din toate timpurile. A fost numit „Omul secolului” şi de douăzeci de ani ocupă un loc în Top 100 al celor mai puternice celebrităţi. Rock a devenit, de asemenea,  cel mai bine plătit actor din lume în 2016.

Luptător, actor, tată, Dwayne Johnson are o mulţime de talente. Cu toate astea, adevăratele lupte le-a dus în viaţa personală.

Dwayne abia începe să dea piept cu viaţa când s-a confruntat pentru prima oară cu suferinţa. În filmul Ballers, personajul îşi plânge fratele care s-a sinucis.

Această scenă i-a readus actorului amintiri dureroase din propriul trecut. Actorul în vârstă de 50 de ani şi-a reamintit cum cea care i-a dat viaţă, Ata Johnson, a încercat să-şi pună capăt vieţii în timp ce se afla la volan. Femeia mergea cu viteză pe contrasens, dar, din fericire, reacţia rapidă a lui Johnson a contribuit la salvarea vieţii lor.

Mama a încercat să îşi ia viaţa când aveam 15 ani. A intrat pe autostrada 65 din Nashville, în plin trafic."Parcă văd maşinile mari care se îndepărtau din calea noastră ca să nu se lovească. Am apucat volanul şi am tras maşina pe un pietriş de lângă drum. Curios este că ea nu îşi aminteşte nimic până astăzi. Probabil că e mai bine aşa".

El a adăugat, de asemenea, cât de dificil a fost să filmeze o scenă care i-a amintit de încercarea de sinucidere a mamei sale, care i-ar fi putut ucide pe amândoi:

„Nu mi-a  plăcut, dar asta dovedeşte că cătrebuie să facem tot posibilul şi să fim, cu adevărat, atenţi la suferinţa celor de lângă noi. Să le vorbim despre luptă şi să le amintim că nu sunt singuri”.

Astăzi, Dwayne "The Rock" Johnson este unul dintre cei mai de succes actori de la Hollywood, dar viaţa grea pe care a dus-o a lăsat urme. Dwayne a mărturisit că se luptă cu depresia încă din adolescenţă.

Ne-am obişnuit să-l vedem pe Dwayne „The Rock” Johnson întotdeauna veselă şi cu un zâmbet larg pe faţă. Starul împărtăşeşte constant postări vesele şi pline de inspiraţie pe Instagram, iar unii oameni cred că nu are deloc griji. Dar, de multe ori, lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. Chiar Johnson a vorbit despre starea critică prin care a trecut.

"Eram devastat şi deprimat. Ajunsesem într-un punct în care nu voiam să mai fac nimic. Plângeam constant"

Dwayne îşi dorea să devină un fotbalist faimos, dar, după o accidentare gravă, a trebuit să renunţe la visul său. Acesta a fost cel mai greu moment al meu.

Toate acestea l-au influenţat foarte mult. Cu toate acestea, The Rock  a dovedit că este făcut din piatră după ce a găsit puterea interioară de a învinge depresia şi a merge mai departe.

Astăzi, actorul are o viaţă de familie fericită.