Dwayne "The Rock Johnson" e tată din nou

17 decembrie, 2015
The Rock and Lauren Hashian are expecting a baby girl jpeg

Iată motivul fericirii de pe chipurile celebrului actor musculos şi-al iubitei sale, Lauren Hashian: o fetiţă nou-născută care a venit pe lume ieri, pe 16 decembrie. Cu toate că The Rock mai are o fată în vârstă de 14 ani, este primul copil al cuplului. Surse citate de E! Spun că “sunt foarte sensibili şi emoţionaţi” că-şi văd fetiţa pentru prima oară, Lauren fiind “extrem de fericită să înceapă acest capitol al vieţii lor împreună”.

Un cuplu foarte fericit că au un copil împreună

Actorul Dwayne Johnson (43) are o relaţie cu Lauren (31) de zece ani încoace, cam de când starul din franciza “Fast & Furious” şi, mai nou, “Central Intelligence” (2016) a divorţat de nevasta sa de până atunci, Dany Garcia – cea care i-a născut o fată, Simone (14 ani). Legat de divorţul lui The Rock de fosta soţie, mulţi cred că actuala lui iubită şi mamă a nou-născutei a fost motivul despărţirii. Totuşi, Dany a rămas managerul actorului şi până acum, influenţându-i viaţa profesională în mare parte, să spunem aşa.

Cât despre actuala iubire a starului de film, Lauren este o frumuseţe originară în Massachusetts, dintr-o familie de rockeri. De altfel, şi ea este muzician şi textier. L-a cunoscut pe The Rock în 2006, pe când acesta filma “The Game Plan” – când acesta era căsătorit cu Dany. Ulterior divorţului din 2007, actorul de 43 de ani şi Lauren au confirmat că au o relaţie oficial.

The Rock mai are o familie - cu fosta nevastă şi fata lor. Aici în 2009

FOTO Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg