E a doua oară când Ben îi frânge inima lui J.Lo: "Egoist și cu gura mare. E imposibil să fii cu el"

22 august, 2024

Fără doar și poate, implozia mariajului celor două superstaruri a șocat o lume întreagă, după doar doi ani de la nunta lor de pomină, de pe 20 august 2022.

Jennifer Lopez și Ben Affleck profimedia 0874148830 jpg

Semne că drumul lui Jennifer Lopez și al lui Ben Affleck se apropie de sfârșit existau încă din luna mai, deși aveam să aflăm că despărțirea lor a avut loc chiar mai devreme, pe 26 aprilie, conform celor declarate în actele înainte la tribunal de Jennifer Lopez, sătulă să mai încerce să salveze ceva ce Ben nu mai voia să fie salvat.

Adevărul trist este că Ben Affleck nu a vrut să repare această căsnicie, deși Jennifer sperase până la final. 

„Era imposibil să fii căsătorit cu el”, susține o sursă apropiată divei pentru publicația Daily Mail. „Este egoist, îmbufnat, imposibil de mulțumit de cele mai multe ori și negativist. Ea încerca în mod constant să-i ridice moralul, să-l stimuleze – era obositor. El este un tip zgomotos, îi place să se audă vorbind. Ea a fost un public grozav, în cea mai mare parte s-a agățat de fiecare cuvânt al lui, dar nu mai este atât de tânără și impresionabilă ca înainte. Negativitatea lui a fost copleșitoare în cele din urmă, ea nu l-a mai putut ridica.”

Revista People citează o sursă care spune că Lopez nu și-a dorit acest divorț, dar acțiunile soțului ei au pus-o în fața faptului împlinit: „Este foarte dezamăgită și tristă, dar Ben nu i-a dat niciun semn că vrea să continue să fie căsătorit cu ea. S-a ajuns la punctul în care trebuie doar să aibă grijă de ea însăși”.

Într-adevăr, după luni de speculații din partea presei, pe care Lopez le-a considerat „umilitoare la nivel personal”, aceasta a simțit că nu are de ales decât să recunoască că s-a terminat.

Una peste alta, e clar că este a doua oară când Ben îi frânge inima lui Jennifer Lopez: la fix 20 de ani de la prima lor despărțire, care a avut loc în 2004, actorul fuge din nou de responsabilitatea mariajului la care artista a visat o viață întreagă.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg
Ela Craciun, cu Nicholas si Alexandru   Instagram jpg
Ilinca Vandici si Zian in prima zi de clasa I   Instagram jpg
Adela il bate pe Radu Valcan 2 jpg
Nicole Kidman și mama ei GettyImages 2900890 jpg
1 simona patruleasa stirile kanal d jpg jpeg