E ca într-un basm! Cum a împodobit Andreea Marin pentru sărbători

28 noiembrie, 2022
andreea marin6 jpg

Andreea Marin a intrat în febra pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă și și-a transformat casa într-un tărâm de poveste, mai ales că urmează și câteva aniversări. Vedeta a împodobit mai mulți brazi urmând o temetică specială. Ba mai mult, nu a uitat nici de locul unde organizează evenimente.

“Se apropie sărbătorile, iar când Sfântul Andrei deschide ușa bucuriilor noastre cu mireasmă de cetină, de scortișoară, de plăcinte rumene și cu chip de nea, ne pregătim cu drag casa și an de an aducem decorațiuni noi. La Creative Hub Voice&Visibility, de cum deschizi ușa de intrare, te întâmpină pianul alb elegant, sculptura în marmură neagră și locul în care iarna poposește un brad. Nu vrem să-i dezamăgim pe Moș Nicolae sau pe bunul Crăciun, sunt aproape și de zilele noastre de naștere, când mâinile noastre poposesc pe clape (eu și fiica mea suntem născute-n decembrie), așa că bradul stilizat potrivit ambientului, făurit în inima Moldovei de prietenii mei inventivi și talentați a sosit și a fost cu drag decorat în mod inedit.

N-am ales clasicele globuri, l-am vrut modern și personalizat, am ales dimensiunile să se încadreze perfect sub raza de lumină ce-l pune în valoare, puteam alege orice culoare sau să se zărească fibra lemnului, dar cel mai potrivit a fost albul imaculat, cu un lac fin care să împrumute din eleganța pianului și a mobilierului clasic din încăpere.

casa andreea marin jpg

E demontabil, foarte ușor de transportat și depozitat, îl putem folosi an de an, e simplu să îi schimbi când vrei locul, culoarea, decorațiunile. L-am comandat și în câteva zile a ajuns la noi din ținutul Neamțului. Tot de acolo avem și crucile din lemn sculptat pe care le purtăm cu noi zi de zi, lada de zestre pictată și alte minunății”, spune Andreea Marin.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}