E de nerecunoscut! Hillary Clinton nu mai are riduri, iar obrajii i s-au umflat în mod misterios

17 noiembrie, 2020
4 hilar jpg jpeg

Hillary Clinton arată tot mai tânără la  evenimentele la care se afişează, iar  experţii în estetică sugerează că fosta primă doamnă apelează la„modificări” şi proceduri cosmetice regulate.

Pielea ei strălucitoare este vizibil mai fină şi obrajii mai bine definiţi. Expertul în estetică, dr. Ross Perry, crede că Hillary a fost „binecuvântată genetic” cu o piele bună, dar are convingerea că noul look a fost obţinut cu ajutorul dotoxului, umpluturilor dermice injectabile şi al blefaroplastiei (strângerea ploapelor)

„Hilary Clinton a recurs la modificări şi proceduri regulate de-a lungul anilor, nu a fost lucrată dramatic dintr-o dată.

Fruntea ei este deosebit de netedă, ceea sugerează că botoxul a fost administrat în partea de sus a feţei, pe linia încruntării, şi în jurul zonei ochilor.

„La o persoană de 73 de ani m-aş aştepta să văd o sprânceană mai încreţită şi linii în jurul ochilor” , spune Dr. Perry, care suspectează că Hillary ar fi putut recurge la blefaroplastie.

„Pe măsură ce îmbătrânim, pielea din jurul ochilor tinde să se lase şi să se rideze, făcând ochii să pară obosiţi.  Aş suspecta că Hilary a avut o blefaroplastie, intervenţie prin care se îndepărtează pielea crepată, care se adună, în exces, deasupra ochiului şi continuă să se dezvolte pe măsură ce îmbătrânim.

Cred că prin aceast procedeu au fost vizate pungile de sub ochi şi ridurile de la colţurile ochilor’’.

1 clinton jpg jpeg

În ciuda anilor, faţa lui Hillary a rămas relativ plină,  iar în opinia dr. Perry asta ajută procesul de îmbătrânire. De asemenea, cred că Hillary a fost ajutată şi de injecţiile dermice pentru riduri.

„Aceste mici injecţii funcţionează foarte simplu, adaugă un volum suplimentar în piele. Astfel. golurile care apar sub ochi sau în obraz capătă un aspect de plin.

După cum putem vedea în imaginile recente, zona obrazului este rotunjită, ceea ce oferă un aspect mai tineresc”. Dr. Judy Todd, esteticianul care conduce Clinica Synergy din Glasgow şi Londra, are aceeaşi opinie: „Se pare că buzele au un volum mai mare, semn că s-a folosit ceva material de umplutură’’.

Nu este prima dată când tenul lui Hillary atrage atenţia. În timpul campaniei sale prezidenţiale din 2016 s-a speculat că ar fi suferit o intervenţie chirurgicală, în timp ce jurnalistul Edward Klein a susţinut în cartea sa din 2015, Unlikeable: The Problem with Hillary că până şi soţul ei a sfătuit-o să facă lifting.: „Nu putea face nimic în legătură cu calendarul, avea 69 de ani în 2016, dar putea face ceva cu liniile şi pielea lăsată de pe faţă. Klein a adăugat că un chirurg estetician a amenajat o „mini sală de operaţie” în casa ei din Chappaqua şi că s-au folosit cele mai noi echipamente medicale” , dar nu a adus nicio dovadă în acest sens.

„Avea obrajii ridicaţi, ridurile şi liniile botoxate . A avut de lucru la ochi, precum şi la gât şi frunte”, a scris el.

Ba mai mult, l-a citat pe unul dintre prietenii lui Hillary, care a susţinut: „A  făcut-o treptat şi nu a făcut nimic drastic, pentru că a vrut să evalueze schimbările ce interveneau. Dacă ar fi început să arate ciudat, ar fi oprit totul. Acest proces a necesitat mai multe vizite”.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg