E fiul lui Denzel Washington! Cât de sexy e John David, actorul din „Ballers”?

7 septembrie, 2015
john david washington cu flori jpeg

Abia recent s-a aflat că noua senzaţie la Hollywood, John David Washington, care apare în filmul “Ballers” alături de The Rock, este însuşi fiul legendei Denzel Washington! Acesta a creat un val de reacţii pozitive pe Internet, mai întâi pentru că arată atât de bine şi de chipeş, ca mai apoi să aflăm că e moştenire de familie. Şi ce familie…

Este cât se poate de atrăgător, este actor pe val şi e fiul câştigătorului de Oscar, Denzel Washington (60) şi-al Paulettei, soţia acestuia (64). John David are 31 de ani şi, în lumina celor descoperite recent, ar trebui să aflăm mai multe despre el. Pentru că merită atenţia noastră!

image

John David Washington a avut debutul în cinematografie la 9 ani, când a apărut în “Malcolm X” (1992) ca mic şcolar într-o clasă din Harlem. În film juca tatăl său, Denzel, rolul principal. Este atât de apropiat de tatăl său, încât a lucrat de câteva ori cu el: John a co-produs filmul din 2010 în care tot tatăl său a jucat rolul principal, în post-apocalipticul “The Book of Eli”! Şi are de gând să devină o legendă a filmului.

image

Deşi pasiunea lui cea mai puternică este actoria, John are o carieră în sport. Mai exact, a jucat fotbal în facultate, ca mai târziu să ajungă să joace îentru Liga Europeană de Fotbal şi Liga Americană de Fotbal, până în 2012. Şi în serialul de comedie HBO în care joacă, “Ballers”, are rolul unui jucător competitiv de NFL!

image

“A fost în sufletul meu toată viaţa”, a declarat fiul de 31 de ani al lui Denzel Washington pentru Sports Illustrated. “Dar orice copil are o latură rebelă. Eu am ales fotbalul pentru că mi-a plăcut dintotdeauna, dar actoria este viaţa mea”. John va apărea şi în “Coco”, o producţie despre un artist hip hop care descoperă poezia liberă.

Are Instagram! Ceea ce înseamnă că are o grămadă de fotografii în cele mai reuşite şi seducătoare ipostaze, spre deliciul fanilor!



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg