E fiul lui Denzel Washington! Cât de sexy e John David, actorul din „Ballers”?

7 septembrie, 2015
john david washington cu flori jpeg

Abia recent s-a aflat că noua senzaţie la Hollywood, John David Washington, care apare în filmul “Ballers” alături de The Rock, este însuşi fiul legendei Denzel Washington! Acesta a creat un val de reacţii pozitive pe Internet, mai întâi pentru că arată atât de bine şi de chipeş, ca mai apoi să aflăm că e moştenire de familie. Şi ce familie…

Este cât se poate de atrăgător, este actor pe val şi e fiul câştigătorului de Oscar, Denzel Washington (60) şi-al Paulettei, soţia acestuia (64). John David are 31 de ani şi, în lumina celor descoperite recent, ar trebui să aflăm mai multe despre el. Pentru că merită atenţia noastră!

image

John David Washington a avut debutul în cinematografie la 9 ani, când a apărut în “Malcolm X” (1992) ca mic şcolar într-o clasă din Harlem. În film juca tatăl său, Denzel, rolul principal. Este atât de apropiat de tatăl său, încât a lucrat de câteva ori cu el: John a co-produs filmul din 2010 în care tot tatăl său a jucat rolul principal, în post-apocalipticul “The Book of Eli”! Şi are de gând să devină o legendă a filmului.

image

Deşi pasiunea lui cea mai puternică este actoria, John are o carieră în sport. Mai exact, a jucat fotbal în facultate, ca mai târziu să ajungă să joace îentru Liga Europeană de Fotbal şi Liga Americană de Fotbal, până în 2012. Şi în serialul de comedie HBO în care joacă, “Ballers”, are rolul unui jucător competitiv de NFL!

image

“A fost în sufletul meu toată viaţa”, a declarat fiul de 31 de ani al lui Denzel Washington pentru Sports Illustrated. “Dar orice copil are o latură rebelă. Eu am ales fotbalul pentru că mi-a plăcut dintotdeauna, dar actoria este viaţa mea”. John va apărea şi în “Coco”, o producţie despre un artist hip hop care descoperă poezia liberă.

Are Instagram! Ceea ce înseamnă că are o grămadă de fotografii în cele mai reuşite şi seducătoare ipostaze, spre deliciul fanilor!Recente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg