E nepotul lui Kate! James Middleton își sărbătorește prima aniversare ca tătic. O nouă fotografie cu bebe

16 aprilie, 2024

Fratele mai mic al lui Kate Middleton a detaliat că a fost „înconjurat de familie, prieteni și, bineînțeles, de câinii mei” în ziua cea mare. Este prima sa aniversare de când superba sa soție franțuzoaică l-a făcut tătic.

James Middleton   Instagram, Profimedia jpg

Aniversare dulce amară pentru clanul Middleton. Pe de o parte, sunt fericiți pentru ziua de naștere a lui James, că e bine, sănătos și proaspăt tătic, pe de altă parte, sufletul le plânge, având în vedere cumpăna prin care trece Kate în această perioadă.

James Middleton și-a marcat totuși aniversarea în online, publicând o nouă fotografie cu Inigo, de care este atât de mândru.

James și Inigo Middleton, Instagram PNG

”Avem berete asortate, ca să sărbătorim ziua mea”, a notat fratele Prințesei Kate. El a ascuns chipul băiețelului, însă se poate intui din cât se vede că este un bebeluș foarte frumos, expresiv și rotofei. Iar pe James rolul de tată îl prinde de minune.

Fratele mai mic al lui Kate Middleton a împlinit 37 de ani pe 15 aprilie și este prima sa zi de naștere de când a devenit tată. James și soția sa, Alizee, și-au întâmpinat primul copil, un fiu pe nume Inigo, în toamnă.

Însă Inigo este primul copil uman, căci ei pe patrupedele lor dragi le consideră tot copii.

Înainte de sosirea pe lume a lui Inigo, James și Alizee erau deja părinții mândri ai șase câini: Mabel, Zulu, Inka, Luna, Nala și Isla. Iubitul câine Ella, un cocker spaniel care a murit la începutul anului 2023, i-a oferit, de asemenea, inspirația pentru a înființa compania de hrană pentru câini James & Ella.

Fratele mai mic al lui Kate Middleton face tot posibilul să păstreze o normalitate pe contul său de socializare. Căci e nevoie în familia lor. Cu siguranță sunt devastați de problemele de sănătate ale Prințesei de Wales, căci sunt foarte apropiați ca familie. Momentan, cea mai implicată din clan este mama lor. Carole supraveghează îndeaproape terapiile lui Kate și viața de familie a micuților Prințesei.

Foto: Profimedia & InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg