E oficial! Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez s-au logodit! Totul despre inelul de 1 milion de dolari şi cel de-al patrulea mariaj al lui JLo

10 martie, 2019
6 fotojet 2 jpg jpeg

Faimosul cuplu şi-a anunţat ieri, 9 martie, logodna pe Instagram, după ce de-abia sărbătoriseră fericiţi doi ani de relaţie. Va fi a patra oară când Jennifer va ajunge în faţa altarului şi a doua oară când fostul sportiv se va însura.

Jen (49) şi A-Rod (43) sunt, în momentul de faţă, într-o vacanţă romantică în Baker's Bay, Bahamas (galerie foto), de unde ne-au informat legat de planurile lor de viitor. Nu trecuseră mai mult de câteva săptămâni de când sărbătoriseră împreună doi ani de idilă, când Alex şi-a luat inima-n dinţi şi a cerut-o de soţie pe iubita sa. Cu un inel de 1 milion de dolari, cum altfel?!

2 inel jpg jpeg

“A spus <Da!>”, a scris Rodriguez pe Instagram, lângă imaginea cu inelul de logodnă al lui Lopez.

Purtătorul de cuvânt al lui Jennifer Lopez, Benny Medina, a confirmat logodna celor de la People: “Sunt în vacanţă şi s-au logodit!”

Cei doi viitori soţi au lăsat de multe ori de bănuit că îşi doresc un viitor împreună, în timpul celor doi ani de când formează un cuplu. Actriţa şi cântăreaţa tocmai a vorbit recent despre asta în mod public: “Ne gândim să ne căsătorim… se va întâmpla în mod natural atunci când şi dacă va fi să fie.”

JLo şi-a mai pus, până acum, pirostriile de trei ori şi şi-a dorit ca, a patra oară, să nu se mai grăbească spre altar. “M-am grăbit la altar de trei ori până acum. De data asta, îmi doresc să fiu sigură că fac ceea ce trebuie”, a declarat diva.

8 beach jpg jpeg

Logodna dintre Jen şi Alex era imineantă, dacă e să ne luăm şi după spusele apropiaţilor faimosului cuplu. “Alex e obsedat de Jen şi vrea să-şi petreacă cât mai mult timp împreună cu ea.” Fostul sportiv a mai fost însurat o dată – cu Cynthia Scurtis, din 2002 până în 2008, cu care are două fete, pe Ella Alexander (10) şi pe Natasha Alexander (14).  

10 22222 jpg jpeg

Fetele lui A-Rod sunt foarte apropiate de gemenii lui Lopez, Maximilian şi Emme (11), pe care artista i-a făcut cu fostul ei soţ, Marc Anthony, alături de care a stat din 2004 până în 2014. Ea a mai fost măritată şi cu Ojani Noa (1997-1998) şi cu Criss Judd (2001-2003).

Şi nu numai că Jen a fost măritată de trei ori până acum, dar ea a fost cerută în căsătorie de şase ori în toată viaţa ei. “Au existat anumiţi bărbaţi care mi-au cerut mâna, dar nu le-am acceptat propunerea în căsătorie. Am fost căsătorită de trei ori, dar am primit cinci propuneri de căsătorie”, spunea ea în 2016. Şi cu cea de ieri, a lui A-Rod, a şasea! Pe care a şi acceptat-o!

Ce credeţi, a patra oară o să fie cu noroc pentru JLo?

gettyimages 1127288121 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg