E oficial! Joe Jonas și Sophie Turner și-au spus adio după 4 ani de căsnicie și doi copii

7 septembrie, 2023

Joe Jonas și Sophie Turner au dat miercuri o declarație oficială în care au confirmat că au ajuns la divorț!

Joe Jonas și Sophie Turner divorțează (3) jpg

Sfârșit de drum pentru cuplul Joe Joenas și Sophie Turner! „După patru ani minunați de căsnicie, am decis de comun acord să punem capăt mariajului nostru pe cale amiabilă", a scris cuplul într-o postare pe Instagramul lui Sophie Turner. „Există multe speculații cu privire la motivul pentru care am ajuns la despărțire, dar, cu adevărat, aceasta este o decizie de comun acord și sperăm sincer că toată lumea poate respecta dorințele noastre de intimitate pentru noi și pentru copiii noștri”.

O sursă apropiată familiei Jonas a declarat marți, în exclusivitate pentru Page Six, că "divorțul a fost ultima soluție pentru Joe", care "nu a vrut niciodată să își destrame familia, dar... a trebuit să ia ceea ce a considerat că este cea mai bună soluție pentru fetele sale". „Joe Jonas a ajuns în cele din urmă la un punct în care a simțit că a epuizat toate opțiunile pentru a salva căsnicia", a adăugat persoana din apropierea celor doi.

Problemele din mariajul lui Joe Jonas cu Sophie Turner au ajuns prima dată pe prima pagină a ziarelor duminică, când Page Six a confirmat că cei doi se îndreaptă spre divorț. „Joe explorează cele mai bune opțiuni pentru viitorul său", a declarat atunci o sursă.

În ciuda despărțirii lor, artistul în vârstă de 34 de ani a cântat o melodie de dragoste pentru soția sa, "Hesitate", la concertul de duminică seară al trupei JoBros. Piesa din 2019 a fost inspirată în special de povestea lor de dragoste, care a început în 2016. „Este ca și cum ar fi jurămintele mele înainte de a-mi scrie jurămintele. Este promisiunea mea față de Sophie", ar fi spus Joe Jonas.

Fanii au observat, de asemenea, că solistul și-a pus din nou verigheta pentru spectacol, după ce nu a purtat-o la datele anterioare ale turneului său "Five Albums, One Night" cu frații Kevin Jonas și Nick Jonas.

Joe Jonas și Sophie Turner au împreună doi copii, prima lor fiică, Willa, a venit pe lume în iulie 2020, iar o a doua fetiță, a cărei primă inițială este D, s-a născut în iulie 2022.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg