E oficial! Joe Jonas și Sophie Turner și-au spus adio după 4 ani de căsnicie și doi copii

7 septembrie, 2023

Joe Jonas și Sophie Turner au dat miercuri o declarație oficială în care au confirmat că au ajuns la divorț!

Joe Jonas și Sophie Turner divorțează (3) jpg

Sfârșit de drum pentru cuplul Joe Joenas și Sophie Turner! „După patru ani minunați de căsnicie, am decis de comun acord să punem capăt mariajului nostru pe cale amiabilă", a scris cuplul într-o postare pe Instagramul lui Sophie Turner. „Există multe speculații cu privire la motivul pentru care am ajuns la despărțire, dar, cu adevărat, aceasta este o decizie de comun acord și sperăm sincer că toată lumea poate respecta dorințele noastre de intimitate pentru noi și pentru copiii noștri”.

O sursă apropiată familiei Jonas a declarat marți, în exclusivitate pentru Page Six, că "divorțul a fost ultima soluție pentru Joe", care "nu a vrut niciodată să își destrame familia, dar... a trebuit să ia ceea ce a considerat că este cea mai bună soluție pentru fetele sale". „Joe Jonas a ajuns în cele din urmă la un punct în care a simțit că a epuizat toate opțiunile pentru a salva căsnicia", a adăugat persoana din apropierea celor doi.

Problemele din mariajul lui Joe Jonas cu Sophie Turner au ajuns prima dată pe prima pagină a ziarelor duminică, când Page Six a confirmat că cei doi se îndreaptă spre divorț. „Joe explorează cele mai bune opțiuni pentru viitorul său", a declarat atunci o sursă.

În ciuda despărțirii lor, artistul în vârstă de 34 de ani a cântat o melodie de dragoste pentru soția sa, "Hesitate", la concertul de duminică seară al trupei JoBros. Piesa din 2019 a fost inspirată în special de povestea lor de dragoste, care a început în 2016. „Este ca și cum ar fi jurămintele mele înainte de a-mi scrie jurămintele. Este promisiunea mea față de Sophie", ar fi spus Joe Jonas.

Fanii au observat, de asemenea, că solistul și-a pus din nou verigheta pentru spectacol, după ce nu a purtat-o la datele anterioare ale turneului său "Five Albums, One Night" cu frații Kevin Jonas și Nick Jonas.

Joe Jonas și Sophie Turner au împreună doi copii, prima lor fiică, Willa, a venit pe lume în iulie 2020, iar o a doua fetiță, a cărei primă inițială este D, s-a născut în iulie 2022.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Anca Dumitra jpg
lora si ionut ghenu jpg
Mirela Retegan cu fiica Maya și Cornel Sorian 6 jpg
Jessica Simpson, Katy Perry si Christina Aguilera au luat Ozempic   Getty Images jpg
sophia loren 1963 profimedia 0127530970 jpeg
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Miliardarul Mohamed Al Fayed împreună cu Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg