E oficial: Kate Winslet divorţează de Sam Mendes

16 martie, 2010

După aproape şapte ani de căsnicie cu regizorul filmului „American Beauty, actriţa renunţă şi la cel de-al doilea ei soţ. La începutul anului, Sam (44) şi Kate (34) au anunţat în mod oficial faptul că s-au despărţit. De curând, un reprezentant al firmei britanice de avocatură Schillings a ţinut să precizeze faptul că „amândoi îşi doresc un divorţ decent şi o separare pe cale amiabilă”. Cât priveşte custodia unicului lor copil, Joe Alfie Winslet Mendes, în vârstă de şase ani, „ambele părţi îşi doresc să păstreze custodia comună şi vor ca mass media să le respecte viaţa privată pe parcursul demersurilor legale“.

După aproape şapte ani de căsnicie cu regizorul filmului „American Beauty“, actriţa renunţă şi la cel de-al doilea ei soţ.

La începutul anului, Sam (44) şi Kate (34) au anunţat în mod oficial faptul că s-au despărţit. De curând, un reprezentant al firmei britanice de avocatură Schillings a ţinut să precizeze faptul că „amândoi îşi doresc un divorţ decent şi o separare pe cale amiabilă“. Cât priveşte custodia unicului lor copil, Joe Alfie Winslet Mendes, în vârstă de şase ani, „ambele părţi îşi doresc să păstreze custodia comună şi vor ca mass media să le respecte viaţa privată pe parcursul demersurilor legale“.

Compromisuri pentru salvarea căsniciei

Anul trecut, după ce-a obţinut Oscarul pentru cea mai bună actriţă odată cu rolul din The Reader, Kate Winslet îşi anunţa fanii că va face o pauză de „ecran“, pentru a-şi petrece mai mult timp cu familia. Cei din breasla actoricească au fost dezamăgiţi de alegerea ei, considerând că Winslet ar fi trebuit să exploateze la maxim momentul. Doar era pe val! Mai mult decât atât, colaborarea profesională dintre Kate şi Sam pentru producţia Revolutionary Road a fost nu doar un succes de casă, ci s-a lăsat cu un Glob de Aur pentru interpretarea lui Kate, o nominalizare, tot la Globuri, pentru Sam, plus alte trei nominalizări la Oscar. Iată de ce anunţul retragerii temporare a actriţei din activitatea cinematografică stârnit rumoare şi în rândul publicului, dându-le apă la moară celor care au prevăzut mai dinainte că astfel de discuţii vor apărea inevitabil între ea şi Sam Mendes.

Şi, într-adevăr, scurtele ei apariţii în public, cu ocazia diferitelor gale de premiere, trădau o Kate Winslet nemulţumită de viaţă, nesigură pe mariajul ei, cu toate declaraţiile menite să mascheze problemele pe care le avea deja acasă:

, declara ea anul trecut.

Capăt de drum

Să fi fost de vină reîntâlnirea ei pe marele ecran cu Leonardo DiCaprio (34), cel care i-a fost partener şi în Titanic? Foşti iubiţi în Road şi în cei doi actori neagă că între ei, în viaţa reală, ar fi fost şi altceva în afară de o frumoasă amiciţie. Totuşi, „prietenia“ lor şi prezenţa constantă a lui DiCaprio în casa cuplului Winslet-Mendes (copiii au ajuns chiar să-l strige pe DiCaprio unchiul Leo“) pare să-l fi nemulţumit pe Sam Mendes. Oare crizele acestuia de gelozie au făcut-o pe Kate să pună piciorul în prag? Adevăratul motiv al despărţirii celor doi n-a fost încă divulgat.

foto: EPARecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}