E oficial! Maria Marinescu a divorţat de Frank Colin

11 iunie, 2015
fiul mariei marinescu levin jpeg

Deşi părea că au reuşit să treacă peste impasul din căsnicia lor, după decizia judecătorilor de a-l trimite pe Colin după gratii, cei doi şi-au regândit poziţiile şi au ajuns la concluzia că e mai bine să se despartă.

Deşi părea că au reuşit să treacă peste impasul din căsnicia lor, după decizia judecătorilor de a-l trimite pe Colin după gratii, cei doi şi-au regândit poziţiile şi au ajuns la concluzia că e mai bine să se despartă.

Maria Marinescu şi Frank Colin s-au căsătorit în 2009 şi au un băieţel de 4 ani şi jumătate, pe nume Levin.

Necazurile în cuplul lor au apărut după ce Frank a fost acuzat că ar fi liderul unei reţele de trafic de droguri, când un avion cu 700 de kilograme de cocaină la bord a fost descoperit pe Aeroportul Punta Cana din Republica Dominicană.

În prezent, Frank Colin se află de doi ani la închisoare în Franţa, dându-şi acordul de-a se separa de Maria Marinescu. Potrivit actului de divorţ, „reclamanta va reveni la numele avut anterior căsătoriei, acela de «MARINESCU MARIA-VIVIANA». Stabileşte exercitarea autorităţii părinteşti în mod exclusiv în sarcina reclamantei, pentru minorul Levyn Joseph Frank Colin. Stabileşte locuinţa minorului la domiciliul mamei. Obligă pârâtul la plata pensiei de întreţinere în beneficiul minorului în suma de 243,75 lei lunar, începând cu data pronunţării hotărârii şi până la majoratul acestuia sau alte dispoziţii“.

Instanţa a stabilit că Maria Marinescu îşi va duce fiul să-şi viziteze tatăl, după gratii, o dată la două luni. Întâlnirea celor trei se va desfăşura pe o perioadă de 3 ore.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg