E oficial! Michael Schumacher a ieşit din comă

16 iunie, 2014

Din nou, veşti bune. Michael Schumacher a ieşit din starea de comă. Cel puţin aşa informează Sabine Kehm, purtătoarea de cuvânt a fostului campion mondial de Formula 1, susţine Reuters. Pe 13 iunie, aceeaşi Sabine Kehm anunţase

Din nou, veşti bune. Michael Schumacher a ieşit din starea de comă. Cel puţin aşa informează Sabine Kehm, purtătoarea de cuvânt a fostului campion mondial de Formula 1, susţine Reuters.

Pe 13 iunie, aceeaşi Sabine Kehm anunţase că Michael Schumacher a fost mutat de la terapie intensivă într-o secţie de recuperare.

"Michael a părăsit spitalul din Grenoble şi îşi continuă procesul de reabilitare. El nu se mai află în comă. Familia lui Michael le mulţumeşte medicilor şi tuturor celor care au fost şi sunt încă alături de el. De asemenea, mesajele fanilori din lumea întreagă au ajutat mult", a declarat Sabine Kehm, într-un comunicat de presă.

Kehm nu a dorit să precizeze unde a fost mutat Schumacher.

Michael Schumacher, în vârsta de 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi, pe 29 decembrie 2013, în staţiunea franceza Meribel. Germanul a fost operat de două ori la cap şi se află în fază de revenire progresivă din comă, de la sfârşitul lunii ianuarie.Recente pe Ok! Magazine

laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg