E Putin romantic? Când i-a cerut mâna Liudmilei, ea a crezut că-i propune să se despartă, nu să se căsătorească

15 aprilie, 2022
3 vladimir putin si sotia profimedia 0163922035 jpg jpeg

Din februarie 2022, de când a început invazia Ucrainei, preşedintele rus a apărut în prim plan în toată presa internaţională. Şi, pe lângă ravagiile pe care le face din punct de vedere militar, sunt scoase în evidenţă şi detalii mai puţin cunoscute despre viaţa sa privată.

Familia liderului de la Kremlin este bine ascunsă de curiozitatea presei şi a publicului şi se ştiu extrem de puţine amănunte despre femeia din viaţa lui şi copiii lui Putin. Roman Badanin, de la The Washington Post, e de părere că întreaga secretomanie privind viaţa sentimentală a lui Putin este în detrimentul poporului rus pentru simplul motiv că circulă tot mai multe zvonuri că presupusele amante ale liderului de la Kremlin ar fi pus mâna pe sume colosale de bani. Mai precis, o anumită Svetlana Krivonogikh, mama unuia dintre copiii lui, ar fi primit, peste noapte, zeci de milioane de dolari de la cei din anturajul lui Vladimir Putin, lucru nedovedit în vreun fel până-n momentul de faţă.

Totuşi există câteva lucruri care se ştiu despre viaţa amoroasă a lui Putin şi mai toate au de-a face cu fosta lui soţie, Liudmila Shkrebneva. Ea a fost singura parteneră a preşedintelui rus care l-a însoţit pe acesta în vizite oficiale şi care i-a fost alături la întâlnirile avute în prima parte a carierei sale politice. Ce nu s-a făcut public până acum este cum s-au căsătorit cei doi.

Ei bine, după o idilă de patru ani, Vladimir şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o de soţie pe iubita lui. Însă modul în care a făcut asta n-a fost unul prea romantic. Vă aşteptţi cumva la declaraţii de dragoste emoţionante şi la o propunere făcut într-un genunchi şi cu lacrimi în ochi? Nici vorbă de aşa ceva!

Cerere în căsătorie incertă

De fapt, Liudmila a crezut că Vladimir îi propune să se despartă, nu să se căsătoarească cu ea. “Mă ştii de ceva timp, ştii ce fel de om sunt…”, a povestit fosta doamnă Putin despre propunerea lui, în biografia "First Person", preluată ulterior de The New York Post.

“În general, nu sunt uşor de suportat. În trei ani şi jumătate, probabil că te-ai hotărât până acum…” Tot ceea ce trebuie să înţelegeţi este că aceasta a fost propunerea lui în căsătorie. Nu pare, dar aşa este. Iar tot acel moment memorabil a avut loc în 1983, anul în care au şi făcut nunta cei doi amorezi.   

Vladimir şi Liudmila au două fiice împreună, care nu au fost niciodată confirmate de Kremlin sau de Putin. Doar purtătorul de cuvânt Dmitri Peskov le-ai fi confirmat identitatea, din greşeală, în aprilie 2022, când a pomenit că Maria Vorontsova şi Katerina Tikhonova sunt sancţionate de Statele Unite din cauza războiului din Ucraina. Dar să ne întoarcem la mariajul soţilor Putin!

Au început prost, au sfârşit...

Ei bine, n-a durat la nesfârşit. Spre stupoarea tuturor, Vladimir şi Liudmila au recunoscut, în 2014, că divorţează. “A fost o decizie comună”, a spus chiar el. “De-abia dacă ne vedem, fiecare dintre noi avem vieţile noastre diferite”, a continuat acesta, iar BBC a preluat fiecare cuvânţel spus de Putin.

Se pare că Liudmila nu s-a simţit niciodată bine în lumina refrectoarelor, iar programul încărcat al celui mai mare om în statul rusesc nu le permitea oricum să aibă o viaţă normală împreună. Aşa că au divorţat. Deloc surprinzător, având în vedere felul în care a început mariajul lor – cu o propunere deloc romantică!

În momentul de faţă, Liudmila locuieşte bine-mersi într-o vilă superbă din Europa, într-un oraş nedivulgat de nimeni, împreună cu noul ei soţ, ne informează The Washington Post. Iar soţul ei, Artur Ocheretny, este cu peste 20 de ani mai tânăr decât ea. Nu-i nimic, pentru că Putin şi-a refăcut şi el viaţa alături de june frumoase!

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg