E rândul lui! Calvin Harris, petrecând de zor cu o brunetă focoasă

1 iulie, 2016
calvin harris png

După ce Taylor Swift i-a fluturat prin faţa ochilor noua relaţie cu unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood, e rândul lui Calvin să petreacă până-n zori şi să se bucure de statutul de bărbat singur.

Calvin a petrecut toată seara cu o brunetă focoasă

Calvin Harris, fostul iubit al lui Taylor Swift, a fost fotografiat de paparazzi noaptea trecută într-un club din Mexic. DJ-ul apare în aceste imagini petrecând de zor cu brunetă misterioasă, faţă de care părea foarte apropiat.

Se pare că şi Calvin este acum hotărât să lase în urmă relaţia eşuată cu Taylor şi să-şi vadă de viaţa lui. Acesta părea că se distrează de minune aseară, înconjurat fiind numai de domnişoare sexy.

Totuşi, acesta pare să se fi apropiat de una în mod deosebit, cu care a flirtat fără perdea, toată noaptea, spun mai multe persoane prezente în acel club.

Amintim că luna trecută, Taylor şi Calvin au pus punct relaţiei lor de peste un an. Şi deşi, iniţial, s-a spus că dj-ul nu mai avea sentimente pentru artistă, odată ce Taylor s-a cuplat cu Tom Hiddleston, Calvin a început să spună în presă că nu el şi-a dorit această despărţire şi că i se pare că relaţia fostei evoluează galopant.

foto: captură DailyMail