E reală? Fanii spun că Vera Wang întinerește, după pozele recente cu ea în costum de baie la 74 de ani

29 mai, 2024

Anii trec parcă în sens invers pentru această fabuloasă doamnă, celebra creatoare de modă Vera Wang.

FotoJet Vera  jpg

Cele mai recente fotografii de vară o înfățișează pe vedetă la piscină, într-un costum de baie alb, cât se poate de simplu și de stilish.

”Regina” rochiilor de mireasă are un trup de adolescentă și nici vorbă să-și arate vârsta. Are 74 de ani!

Vera Wang, Instagram (5) jpg

Cu ochelari de soare și cercei masivi, Vera Wang se bucură de vară. ”O vară fericită!”, le-a transmis designerul adepților săi din online, postând aceste imagini estivale.

Nu a durat mult, până ce fanii s-au dezlănțuit: ”Ești o divă”, ”Ești minunată”, ”Doamne, cum poate să arate așa?”, ”Acestea sunt idealurile”, ”Uite cum e frumos să faci plajă”, ”Arăți atât de bine, că-mi vine să înfulec o pizza de supărare.”

Care mai de care mai amuzante și mai flatante, urmăritorii creatoarei de modă se întreabă cum poate să arate așa, ca septuagenară.

Vera Wang a încremenit în timp, de ani de zile. Unii spun că întinerește.

Ce fântână a tinereții a găsit și nu ne spune și nouă? Cineva crede că suferă de reversul sindromului Benjamin Button. Știm că în cazul acestei boli, îmbătrânirea este accelerată. Cumva, ea este exact pe dos. O ajută mult și culoarea părului. Desigur, părul negru nu este natural, însă Vera Wang a mărturisit în episodul din 22 mai al podcastului Wiser Than Me cu Julia Louis-Dreyfus că se vopsește întrucât părul cărunt nu-i crește uniform.

Pe de altă parte, designerul este o femeie care face mult sport. Chiar câte 100 de fandări cu fiecare picior. În schimb, nu are o dietă draconică.

În octombrie 2023 mărturisea publicației Page Six că mănâncă inclusiv McDonald's.

Ea a mărturisit că vreo două săptămâni comandă același meniu, înainte de a-l schimba cu altul. Originară din New York și mereu subțire, a recunoscut că iubește gogoșile Dunkin' Donuts și le preferă pe cele umplute cu cremă și pudrate cu zahăr!

În cele din urmă, Wang a dezvăluit încă un secret pentru fântâna tinereții ei: „muncă, somn, un cocktail cu vodcă, nu prea mult soare”, a scris ea în 2020.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg