E scris pe tricou. Mesaje de la vedete

5 noiembrie, 2012

What’s up? Răspunsul îl primim de multe ori direct de pe tricourile vedetelor, care ne arată cam ce le mai trece prin cap, personalizându-şi hainele cu mesaje de impact.

What’s up? Răspunsul îl primim de multe ori direct de pe tricourile vedetelor, care ne arată cam ce le mai trece prin cap, personalizându-şi hainele cu mesaje de impact.

Britney Spears

Ironică imagine, atunci când un astfel de T-shirt e cuplat cu o asemena privire pierdută şi look răvăşit. Nu aşa arată visul american, dar apreciem că Brit se încăpăţânează...

Heidi Klum

„Dacă ne-avem unul pe altul, avem totul.“ Asta i-o fi spus Seal în zilele lor bune? Dacă da, imaginea asta trebuie să fie dureroasă pentru el.

Justin Bieber

Ştim că e vorba de un brand de haine cu personalitate (Drop Dead), dar la cât de ironizat e veşnicul puber, pare un tricou cu dedicaţie pe care l-a primit cadou. Noi suntem binevoitori şi înţelegem mesajul ceva mai lejer, gen „Lasă-ne!“.

Hugh Laurie

Aici avem de-a face cu un caz aparte: tricourile cu replica faimosului Dr. House („Normalitatea e supraestimată“) au fost vândute în beneficiul Alianţei Naţionale pentru Bolnavii Mintal. Un exemplu demn de luat în seamă!

David Hasselhoff

Asta pentru cine e, David? Pentru femei sau pentru producătorii hollywoodieni?! „Încă n-am murit!“, strigă fosta glorie din valurile „Baywatch“...

Eva Longoria

„Fetele ca mine îşi petrec vacanţa în Mexic“... Cam asta spune tricoul Evei, născute în Texas, dar cu rădăcini mexicane. Sloganul face parte dintr-o campanie de promovare a turismului în Mexic. Un soi de patriotism sexy, am spune.

Foto: guliver/splash news/getty images/rex features, heptaRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg