E un manechin căutat și azi împlinește 23 de ani. Acesta e fiul Carlei Bruni, Aurélien

20 iunie, 2024

Este vegan, are o diplomă de la o universitate americană de top și fumează ocazional un trabuc. Iată ce am mai aflat despre fiul fostei Prime Doamne a Franței cu filosoful Raphaël Enthoven.

Carla Bruni este tare mândră de fiul ei. FOTO: Instagram
Carla Bruni este tare mândră de fiul ei. FOTO: Instagram

Carla Bruni adoră să vorbească cu presa despre fiul său, Aurélien Enthoven, pe care l-a născut în timpul relației cu filosoful Raphaël Enthoven în 2001. Foarte mândră de fiul ei, care împlinește 23 de ani chiar azi, pe 20 iunie, ea nu se ferește niciodată să abordeze subiectul și răspunde cu regularitate la întrebările jurnaliștilor curioși.

Băiatul este absolvent de Științe Politice la Universitatea Columbia și este vorbitor de franceză, italiană și engleză. Însă, ca manechin, Aurélien Enthoven trebuie să se ridice la înălțimea așteptărilor, de vreme ce mama sa era, odinioară, în brigada de aur a topmodelelor, alături de Claudia Schiffer, Naomi Campbell ori Linda Evangelista. Căci, atunci când programul său îi permite, el defilează pentru marile branduri haute couture. După ce a debutat la Donatella Versace, pentru prezentarea colecției primăvară-vară 2023 a brandului Medusa, a urmat show-ul Saint Laurent primăvară-vară 2023 în nisipul deșertului marocan Agafay.

Este un „hobby" care nu-i displace mamei sale, care este foarte atentă la cariera fiului său pe podium. „Sunt absolut încântată că apare pe catwalk și este solicitat în marile prezentări de modă", a declarat ea pentru revista „Gala” anul trecut. „Nu este treaba lui să defileze pe podium, dar, ca toți tinerii, nu se împotrivește să câștige niște bani de buzunar pentru a pleca în excursii cu prietenii sau cu prietena sa. Și, bineînțeles, se distrează foarte mult făcând asta și a cunoscut o mulțime de oameni...", a mai dezvăluit fosta Primă Doamnă a Franței despre băiatul ei și al lui Raphaël Enthoven.

În videoclipurile sale de pe YouTube - canalul său M-Gigantoraptor are peste 46.000 de abonați - tânărul vorbește adesea despre veganismul său militant, demontând adesea articole de presă sau comunicări oficiale ale companiilor producătoare de alimente din produse animale pentru a descoperi neconcordanțe și neadevăruri. Totodată, el discută despre naturalism, teoria evoluției și paleontologie.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg
banner gabriela cristea png
Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, iulie 2024, Profimedia (6) jpg