E un manechin căutat și azi împlinește 23 de ani. Acesta e fiul Carlei Bruni, Aurélien

20 iunie, 2024

Este vegan, are o diplomă de la o universitate americană de top și fumează ocazional un trabuc. Iată ce am mai aflat despre fiul fostei Prime Doamne a Franței cu filosoful Raphaël Enthoven.

Carla Bruni este tare mândră de fiul ei. FOTO: Instagram
Carla Bruni este tare mândră de fiul ei. FOTO: Instagram

Carla Bruni adoră să vorbească cu presa despre fiul său, Aurélien Enthoven, pe care l-a născut în timpul relației cu filosoful Raphaël Enthoven în 2001. Foarte mândră de fiul ei, care împlinește 23 de ani chiar azi, pe 20 iunie, ea nu se ferește niciodată să abordeze subiectul și răspunde cu regularitate la întrebările jurnaliștilor curioși.

Băiatul este absolvent de Științe Politice la Universitatea Columbia și este vorbitor de franceză, italiană și engleză. Însă, ca manechin, Aurélien Enthoven trebuie să se ridice la înălțimea așteptărilor, de vreme ce mama sa era, odinioară, în brigada de aur a topmodelelor, alături de Claudia Schiffer, Naomi Campbell ori Linda Evangelista. Căci, atunci când programul său îi permite, el defilează pentru marile branduri haute couture. După ce a debutat la Donatella Versace, pentru prezentarea colecției primăvară-vară 2023 a brandului Medusa, a urmat show-ul Saint Laurent primăvară-vară 2023 în nisipul deșertului marocan Agafay.

Este un „hobby" care nu-i displace mamei sale, care este foarte atentă la cariera fiului său pe podium. „Sunt absolut încântată că apare pe catwalk și este solicitat în marile prezentări de modă", a declarat ea pentru revista „Gala” anul trecut. „Nu este treaba lui să defileze pe podium, dar, ca toți tinerii, nu se împotrivește să câștige niște bani de buzunar pentru a pleca în excursii cu prietenii sau cu prietena sa. Și, bineînțeles, se distrează foarte mult făcând asta și a cunoscut o mulțime de oameni...", a mai dezvăluit fosta Primă Doamnă a Franței despre băiatul ei și al lui Raphaël Enthoven.

În videoclipurile sale de pe YouTube - canalul său M-Gigantoraptor are peste 46.000 de abonați - tânărul vorbește adesea despre veganismul său militant, demontând adesea articole de presă sau comunicări oficiale ale companiilor producătoare de alimente din produse animale pentru a descoperi neconcordanțe și neadevăruri. Totodată, el discută despre naturalism, teoria evoluției și paleontologie.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Distributia din Iubire cu parfum de lavanda   Antena 1 jpg
Janet Jackson   Intagram 5 jpg
Brad Pitt & George Clooney la Veneția, GettyImages (1) jpg
Ben Affleck și JLo jpg
4 michael douglas si catherine zeta jones jpg jpeg
FotoJet Depp jpg
Manuela Hărăbor la Premiile GOPO 2024   FOTO Adrian Holerga, Gopo (91) jpg
FotoJet Clooneys jpg
Ben Affleck, Profimedia (2) jpg
FotoJet Paris jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Catherine Zeta Jones, Profimedia (2) jpg
FotoJet Bjorn jpg
FotoJet Brad jpg
Angela Gheorghiu la aniversarea de 90 de ani a legendarei Sophia Loren   Instagram (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia (1) jpg
FotoJet Anca Dumitra jpg
lora si ionut ghenu jpg