Ea a fost desemnată "cea mai fascinantă persoană a anului 2014". Vezi despre cine e vorba!

16 decembrie, 2014
10864375 853990864622315 1280981266 o jpeg

N-are cum să-ţi meargă rău în anul în care reuşeşti să pui mâna pe ultimul burlac rămas în cetatea filmului. Soţia acestui actor celebru, căci despre ea este vorba, a câştigat anul acesta numeroase premii şi distincţii.

N-are cum să-ţi meargă rău în anul în care reuşeşti să pui mâna pe ultimul burlac rămas în cetatea filmului. Soţia lui George Clooney, căci despre Amal este vorba, a câştigat anul acesta numeroase premii şi distincţii.

Fostă Alamuddin, Amal Clooney a reuşit să-I farmece iremediabil pe George, intrând astfel în atenţia tuturor. Acest lucru i-a adus după premiul pentru cea mai influentă femeie din Londra şi titulatura de cea mai fascinantă persoană a anului. Astea da, atribute pentru cea care a reuşit să-l convingă pe cel mai de neclintit şi dorit burlac s-o ia de nevastă.

image

După gloriosul titlu câştigat de către frumoasa avocată, George şi soţia sa au fost surprinşi celebrând într-un restaurant din California. Tânăra de 36 de ani a purtat o ţinută casual, însă chic, pe când iubitorul ei soţ a optat pentru o pereche de blugi deschişi la culoare, un tricou şi o geacă de piele neagră.

De remarcat este şi faptul că George este foarte atent la soţia sa, purtându-se impecabil cu ea: îi deschide uşa de la maşină, o ţine de mână şi niciodată nu o scapă din vedere. Asta da, fascinaţie!

Foto credit: Splash NewsRecente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg