Ea ar fi putut ajunge Primă Doamnă! Cine este prima iubire a lui Barack Obama, femeia cu care acesta a înşelat-o pe Michelle?

14 ianuarie, 2021
2 profimedia 0229114184 jpg jpeg

Puţini l-ar fi asociat pe Barack Obama cu altă soţie decât veşnica Michelle Obama.

Şi mai puţini ştiu că fostul preşedinte american, în vârstă de 59 de ani, a fost la un pas de a se însura cu altă femeie, despre care am aflat recent c-a fost prima lui iubire.

Cea care a fost la un pas să devină, peste ani, Primă Doamnă este profesoara de antropologie de origine olandezo-japoneză Sheila Miyoshi Jager, pe care Barack a întâlnit-o pe când lucra pe post de organizator comunitar în Chicago, în anii ̔80. Despre această relaţie s-a aflat de-abia în mai 2017, la câteva luni după ce Obama părăsea Casa Albă, după ce Jager a făcut dezvăluiri despre iubirea lor în cartea "Rising Star: The Making of Barack Obama".

1 sheila jpg jpeg

Ei bine, Sheila, acum în vârstă de 57 de ani, susţine că ea a fost prima iubire a lui Obama şi că acesta a cerut-o în căsătorie de două ori. Într-una dintre dăţi, Barack le-a cerut chiar părinţilor ei mâna fetei, dar aceştia au refuzat, înrgijoraţi că cei doi sunt prea tineri pentru căsătorie: ea avea 23 de ani, iar el 25. Mai mult, Jager susţine că ea şi Obama au continuat să se vadă timp de cel puţin un an după ce acesta o cunoscuse pe actuala lui soţie, Michelle.

4 michelle barack obama png png

"Barack este un tip foarte sexual, iar sexul a fost o parte importantă a relaţiei noastre", a ţinut să precizeze Sheila. "Îmi amintesc foarte bine când a început transformarea lui. Îmi amintesc foarte exact că, în 1987, la un an după ce începusem relaţia noastră, i se întipărise ideea de a deveni preşedinte", povesteşte femeia în cartea citată mai sus.

Conform aceleiaşi cărţi, Obama avea nevoie să fie identificat ca afro-american pentru a-şi împlini ambiţiile politice şi credea că o soţie alba i-ar putea strica planurile. Această ambiţie a dus, susţine Jager, la ruptura lor. Astăzi, Jager este profesor de studii din Asia de Est la Colegiul Oberlin, căsătorită la rândul ei şi mamă a patru copii.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg