Ea ar putea conduce Coreea de Nord. Câţi ani are fiica dictatorului Kim Jong-un?

28 noiembrie, 2022

Liderul de la Phenian le-a făcut surpriza militarilor săi de-a le-o prezenta pe fiica lui, a cărei existenţă nici nu era confirmată oficială.

Uşor, uşor, "dezgheţul" pare să cuprindă şi Coreea de Nord, conducătorul Kim Jong-un nemaiţinându-şi familia departe de ochii privitorilor de rând. Deja, în decurs de numai o săptămână, Kim Jong-un a avut două apariţii publice alături de fiica sa , care s-ar numi Ju Ae şi care ar avea 9 ani.

Imaginile cu cei doi au apărut recent, lansate de propaganda regimului de la Phenian. Agenția de presă de stat din Coreea de Nord (KCNA) îl arată pe Kim Jong-un de mână cu fiica sa la lansarea unui nou tip de rachete balistice intercontinentale. Potrivit imaginilor, la acelaşi eveniment a luat parte și soţia dictatorului, Ri Sol-ju, cu care acesta este căsătorit din 2009.

A doua apariţie a lor a fost la o ceremonie în cadrul căreia dictatorul a promovat câteva zeci de ofițeri militari implicați în recenta lansare a celei mai mari rachete balistice a Coreei de Nord. Dacă la prima sa apariţie, Ju Ae purta o haină albă şi-şi ţinea de mână tatăl, de data aceasta, fetiţa avea un palton negru, un aspect mai matur şi-şi ţinea părintele de braţ. Cei doi apar şi într-o fotografie alături de militari şi de experţi în arme balistice. Comentatorii occidentali cred, însă, că prezentarea fiicei lui Kim Jong-un este un mesaj pentru elitele de la Phenian privind succesiunea la putere.

 Potrivit comunității de informații din Coreea de Sud, cuplul conducător de la Phenian ar avea 3 copii, deși puține lucruri sunt cunoscute despre aceștia. Primul, un fiu, s-a născut în 2010 și al doilea, o fiică, în 2013. Al treilea copil, al cărui sex nu este cunoscut, s-a născut în 2017. 

Fostul baschetbalist american Dennis Rodman, care l-a vizitat pe Kim Jong-un de mai multe ori, a afirmat că fiica liderului nord-coreean se numește Ju Ae. Însă copiii liderului suprem de la Phenian nu au fost văzuți vreodată în public sau menționați de presa de stat.

Kim Jong-un a fost la rândul său aproape necunoscut nord-coreenilor de rând până când a participat la un eveniment public din 2010, cu doar un an înainte să îi succeadă la putere tatălui său, Kim Jong-il, care a ascuns publicului identitatea soțiilor și a copiilor săi.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}