Ea are 74 de ani şi el, 84 şi fac sex în fiecare zi, de trei ori până în prânz! „Păi, ce altceva să faci în pandemie?!”

22 martie, 2021
sex1 0 png

Suzanne Somers, vedeta din serialul Step by Step, difuzat şi în România, face dezvăluiri fără perdea despre viaţa ei sexuală şi fanii ei adoră dezinvoltura de care dă dovadă la o vârstă deloc fragedă.

Actriţa americană şi soţul ei, Alan Hamel, nu s-au plictisit în pandemie! Cei doi parteneri de viaţă trecuţi de prima tinereţe au găsit cel mai bun mod de a-şi petrece timpul împreună în izolare: „În etapa asta a vieţii noastre, cei mai mulţi oameni consideră subiectul tabu, capitolul încheiat...”, a început să povestească vedeta pentru podcastul lui Heather Dubrow. „Dar cât e ceasul acum? S-a făcut prânz? Ei bine, azi am făcut sex cu el de trei ori până la ora asta. Nu ştiu cum se face că de-abia e 4.30 dimineaţa şi el deja are nişte idei... Iar eu îi tot spun că ar trebui să aştepte măcar ca soarele să răsară...”

3 ei doi buni jpg jpeg

Somers (74) şi Hamel (84) sunt căsătoriţi încă din 1977 şi nu dau niciun semn că relaţia lor s-a plafonat în vreun fel după atâţia zeci de ani petrecuţi împreună: „O, Doamne, dar relaţia noastră a fost întotdeuana minunată! Iar acum, când copiii au crescut şi le-am plătit deja pentru şcoală, pentru nunţi şi i-am ajutat să-şi înceapă viaţa, am rămas doar eu şi Al. Şi ne distrăm de minune împreună!”

Secretul vitalităţii lor

Totuşi care e secretul unei vieţi intime atât de dinamice la vârsta pensionării? Tot starul din serialul Step by Step a oferit răspunsul: „Am un soţ căruia îi injectez testosteron în fiecare zi de marţi şi, ce să vă spun?! Miercurea e o zi minunată pentru noi! Am găsit o metodă de-a ne continua viaţa sexuală la fel de palpitantă ca în tinereţe!”, a declarat actriţa anul trecut, pentru PageSix.

4 screenshot 2021 03 21 suzanne somers s suzannesomers instagram profile o 1 148 photos and videos png png

„Prietenelor mele nu le vine să creadă că facem sex în fiecare zi, de mai multe ori chiar. Dar ce nu înţeleg ele e că eu am chef şi el are, de asemenea, chef. Câteodată o facem doar o dată pe zi, dar apoi, mai pe la finalul zilei, ajungem să ne dăm seama că am mai face-o o dată. Păi, ce altceva să faci pe pandemia asta?!”, dezvăluie vedeta de 74 de ani.

Foto - Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg