Ea e actrița argentiniană care o interpretează pe Regina Maxima într-o serie tip The Crown

18 aprilie, 2024

În acest weekend are loc premiera serialului despre începutul relației dintre regele și regina Olandei.

Delfina Chaves o interpretează pe Regina Maxima în noua serie marca Videoland.
Delfina Chaves o interpretează pe Regina Maxima în noua serie marca Videoland.

Sâmbătă are loc premiera în Olanda a filmului "Maxima", un fel de versiune olandeză a filmului "The Crown", care spune povestea începutului relației sentimentale a regilor Olandei - una dintre cele mai așteptate ficțiuni și care generează o mare așteptare. Producția va fi disponibilă pe platforma olandeză Videoland și a fost deja prezentată în cadrul evenimentului de la Canneseries ca fiind "o propunere neobișnuită în lumea serialelor scrisă de minunata Marnie Blok, despre care știam că va fi un cadou pentru publicul festivalului nostru"

În mod firesc, producătorii au ales o actriță argentiniană pentru a o interpreta pe Regina Maxima. Este vorba despre Delfina Chaves, în vârstă de 28 de ani, care nu este doar o interpretă, ci și un model din Buenos Aires. Ea provine dintr-o familie plină de talentate și se bucură de un mare succes în țara sa natală.

Delfina Chaves şi-a început cariera în fața camerelor de luat vederi în 2012, deși anul următor a debutat în teatru cu piesa "Viaje de locura", care a dus-o în turneu prin toată țara. În 2014 a jucat în musicalul "Criatura emocional", pe care l-a alternat cu un stagiu în ediția argentiniană a emisiunii "Tu Cara me suena", unde a avut o apariție specială în care a interpretat rolul unuia dintre membrii trupei One Direction. De atunci, a început să primească proiecte mai relevante, precum "La casa del mar", "La Leona", "Edha, La corazonada" (acesta din urmă pe Netflix) și telenovela "Argentina, tierra de amor y venganza". 

În urmă cu un an, Delfina Chaves a călătorit la Amsterdam pentru a se supune unei schimbări radicale de look și a obține o asemănare fizică cât mai apropiată de cea a Reginei Maxima, ceea ce a determinat-o să renunțe la nuanţa sa de păr pentru un blond strălucitor. Pe lângă zilele solicitante de filmare, actrița argentiniană a profitat de această ocazie pentru a cunoaşte Olanda, cu o escală şi la Madrid, unde s-a întâlnit cu o parte dintre colegii cu care a lucrat la proiecte anterioare. 

Delfina Chaves spune că a avut prima audiție pentru seria "Máxima" în Buenos Aires, în 2022. Şi, fără îndoială, acesta va fi un rol care o va face mult mai cunoscută, deși recunoaște că se simte mai presată să intre în pielea unui personaj real și viu. "Máxima a declarat deja la o conferință de presă că nu va urmări serialul, deoarece știa deja destule despre viața ei, dar a fost mulțumită de faptul că artiștii se pot exprima liber", a declarat protagonista.

Cea mai dificilă parte a acestui seriala fost adaptarea faptul că a fost departe de familia ei şi că a trebuit să joace în trei limbi, stăpânirea limbii olandeze fiind deosebit de dificilă.

FOTO: Videoland, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg