Ea e actrița argentiniană care o interpretează pe Regina Maxima într-o serie tip The Crown

18 aprilie, 2024

În acest weekend are loc premiera serialului despre începutul relației dintre regele și regina Olandei.

Delfina Chaves o interpretează pe Regina Maxima în noua serie marca Videoland.
Delfina Chaves o interpretează pe Regina Maxima în noua serie marca Videoland.

Sâmbătă are loc premiera în Olanda a filmului "Maxima", un fel de versiune olandeză a filmului "The Crown", care spune povestea începutului relației sentimentale a regilor Olandei - una dintre cele mai așteptate ficțiuni și care generează o mare așteptare. Producția va fi disponibilă pe platforma olandeză Videoland și a fost deja prezentată în cadrul evenimentului de la Canneseries ca fiind "o propunere neobișnuită în lumea serialelor scrisă de minunata Marnie Blok, despre care știam că va fi un cadou pentru publicul festivalului nostru"

În mod firesc, producătorii au ales o actriță argentiniană pentru a o interpreta pe Regina Maxima. Este vorba despre Delfina Chaves, în vârstă de 28 de ani, care nu este doar o interpretă, ci și un model din Buenos Aires. Ea provine dintr-o familie plină de talentate și se bucură de un mare succes în țara sa natală.

Delfina Chaves şi-a început cariera în fața camerelor de luat vederi în 2012, deși anul următor a debutat în teatru cu piesa "Viaje de locura", care a dus-o în turneu prin toată țara. În 2014 a jucat în musicalul "Criatura emocional", pe care l-a alternat cu un stagiu în ediția argentiniană a emisiunii "Tu Cara me suena", unde a avut o apariție specială în care a interpretat rolul unuia dintre membrii trupei One Direction. De atunci, a început să primească proiecte mai relevante, precum "La casa del mar", "La Leona", "Edha, La corazonada" (acesta din urmă pe Netflix) și telenovela "Argentina, tierra de amor y venganza". 

În urmă cu un an, Delfina Chaves a călătorit la Amsterdam pentru a se supune unei schimbări radicale de look și a obține o asemănare fizică cât mai apropiată de cea a Reginei Maxima, ceea ce a determinat-o să renunțe la nuanţa sa de păr pentru un blond strălucitor. Pe lângă zilele solicitante de filmare, actrița argentiniană a profitat de această ocazie pentru a cunoaşte Olanda, cu o escală şi la Madrid, unde s-a întâlnit cu o parte dintre colegii cu care a lucrat la proiecte anterioare. 

Delfina Chaves spune că a avut prima audiție pentru seria "Máxima" în Buenos Aires, în 2022. Şi, fără îndoială, acesta va fi un rol care o va face mult mai cunoscută, deși recunoaște că se simte mai presată să intre în pielea unui personaj real și viu. "Máxima a declarat deja la o conferință de presă că nu va urmări serialul, deoarece știa deja destule despre viața ei, dar a fost mulțumită de faptul că artiștii se pot exprima liber", a declarat protagonista.

Cea mai dificilă parte a acestui seriala fost adaptarea faptul că a fost departe de familia ei şi că a trebuit să joace în trei limbi, stăpânirea limbii olandeze fiind deosebit de dificilă.

FOTO: Videoland, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg