Ea e cel mai bine plătită femeie din industria muzicală. Le-a detronat pe Adele şi pe Taylor Swift

21 noiembrie, 2017
grammys preview 2016 taylor swift lady gaga adele jpeg

Celine Dion, Jennifer Lopez, Beyonce, Lady Gaga, Taylor Swift,  Adele, ş.a., sunt unele dintre cele mai cunoscute artiste de peste Ocean, care, în 2017, au înregistrat succese muzicale remarcabile. Totuşi, conform topului organizat de Forbes, doar una dintre ele a încasat peste 107 milioane de dolari într-un an. Sunteţi curioşi despre cine e vorba?

Cel mai bine plătită artistă

Ei bine, conform Forbes, Beyonce e ”regina clasamentului” şi cel mai bine plătită artistă din industria muzicală, de anul acesta. Veniturile ei sunt datorate în mare parte albumului ”Lemonade”, turneului muzical ”Formation”, dar şi colecţiei vestimentare ”Ivy park” şi altor afaceri. Culmea e că, anul acesta, Beyonce şi-a luat o binemeritată pauză, aducându-i pe lume pe gemenii Rumi şi Sir, ceea ce a ”costat-o” câteva onorarii spectaculoase.

Locul 2

Pe locul doi în acest top se găseşte Adele (29), cu o avere de 69 de milioane de dolari. În 2016 şi 2017, artista britanică a susţinut mai multe concerte pentru a-şi promova cel de-al treilea album muzical din cariera sa, numit ”25”. Podiumul a fost completat de Taylor Swift, a căror venituri au fost în jur de 44 de milioane de dolari, o scădere semnificativă faţă de anii precedenţi.

Locul 3

Lista e continuată de: Celine Dion (42 milioane $), Jennifer Lopez (38 de milioane de dolari), Dolly Parton (37 milioane de dolari), Rihanna (36 de milioane de dolari), Britney Spears (34 de milioane de dolari), Katy Perry (33 de milioane de dolari) şi Barbra Streisand (30 de milioane de dolari).

locul 4

locul 5.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg