Ea e iubita lui Brad Pitt. Sunt împreună de nouă luni!

10 aprilie, 2018
brad iubita noua jpeg

În timp ce toată lumea spera la o împăcare între Brad Pitt şi Angelina Jolie, iată că actorul trăia o frumoasă poveste de dragoste cu o altă femeie. Ea e Neri Oxman, arhitectă de profesie, în vârstă de 42 de ani, pe care Brad a cunoscut-o în urmă cu aproape un an şi de care s-a îndrăgostit treptat, dar iremediabil.

Ea e noua iubită a lui Brad

Potrivit presei internaţionale, Brad Pitt (54) are o relaţie amoroasă cu Neri încă din toamna trecută, uniindu-i dragostea pentru arte, design şi arhitectură. ”S-au îndrăgostit pentru că au aceeaşi pasiune pentru arhitectură, design şi artă.”, spune o sursă din anturajul celor doi.

Brad Pitt, alături de colegele de muncă ale iubitei sale

O dovadă a relaţiei lor ar fi şi această fotografie, în care Brad apare la MIT, locul de muncă al lui Neri. Pe reţelele de socializare  există şi o fotografie cu Brad şi Neri care alimentează zvonurile privind relaţia lor amoroasă.

image

O altă sursă susţine, în schimb, că cei doi se plac foarte mult, dar, momentan, doar petrec foarte mult timp împreună, fără a fi implicaţi amoros neapărat. ”Prietenia nu s-a transformat într-o romanţă, amândoi sunt precauţi şi de aceea au mai degrabă o prietenie profesională. Dar Brad este foarte interesat să petreacă cât mai mult timp cu Neri, o găseşte fascinantă”, a menţionat o altă sursă.

Neri Oxman e arhitectă

Cât despre Neri, şi ea trecut printr-un mariaj eşuat. Ea a fost căsătorită cu faimosul compozitor Osvaldo Golijov, de care, însă, s-a separat. Cei doi nu au avut copii. Săptămânile acestea se aşteaptă ca divorţul dintre Brad şi Angelina să se pronunţe.

foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique