Ea e? Kylie Jenner a ieşit din izolare complet nemachiată, cu părul nearanjat şi îmbrăcată în haine lejere

22 aprilie, 2020
1 kylie jenner nemaciata jpg jpeg

O ştiam mereu aranjată, cu părul lung, machiată discret, cu produsele ei de top, dar ce se întâmplă cu Kylie Jenner? A ieşit din izolare complet nemachiată, în picioarele goale, îmbrăcată în haine lejere. 

În repetate rânduri a fost criticată că a exagerat cu operaţiile estetice la o vârstă mult prea fragedă, dar Kylie Jenner nu a băgat în seamă criticile şi a făcut tot ce şi-a dorit, uneori a trecut chiar şi peste sfaturile mamei sale. Multe fete, multe adolescente o văd precum un fashion icon, un model de urmat atât în viaţa personală, dar şi cea profesională. Dar cum e Kylie Jenner în viaţa de zi cu zi când camerele de filmat se sting?

Singură, fără să fie supusă unei provocări, Kylie Jenner s-a arătat aşa cum este ea...naturală. Zilele trecute, tânăra miliardară şi-a ignorat propriile sfaturi şi a ieşit din izolare. Chiar ea îi îndemna pe toţi să rămână în case pentru a se proteja de coronavirus, să poarte măşti, să ia măsuri serioase de protecţie. Ea ce face? A ieşit pe străzile din Beverly Hills şi a uimit. 

Kylie a apărut pe stradă îmbrăcată într-un costum sport lejer, cu părul nearanjat, prins într-un coc răvăşit şi complet nemachiată. Se poate observa că nu a aplicat pe ten niciun produs de make-up, nici fond de ten, nici rimel, nici blush. Mai seamănă cu chipul perfect pe care îl vedem pe reţelele de socializare?

9 kylie jenner complet nemachiata 6 jpg jpeg

Vedeta a profitat că s-a deplasat cu maşina şi nici măcar pantofi nu a avut în picioare. Ce se întâmplă cu ea? S-a pictisit în izolare? 

Kylie Jenner, desemnată şi în 2020 cea mai tânără miliardară

Kylie Jenner a ajuns pentru prima dată pe lista miliardarilor în martie 2019, când a devenit cea mai tânără miliardară din istoria acestei liste. Poziţia sa pe această listă se datorează companiei sale de produse cosmetice, Kylie Cosmetics, fondată în 2015. 

Iată că succesul s-a repetat pentru ea şi în 2020. Forbes a lansat în aprilie lista anuală a miliardarilor din lume. Kylie Jenner, deţinătoarea brand-ului de cosmetice „Kylie Cosmetics”, a fost desemnată cea mai tânără miliardară pe forţe proprii: "În ciuda ajutorului primit de la familia celebră, Kylie nu a moştenit averea, ci şi-a construit-o prin propriul business. Este miliardară, fiindcă la această cifră este estimată suma din conturile ei"

2 kylie jenner machiata 1 jpg jpeg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}