Ea e noua cucerire a lui Kanye West, o braziliancă de doar 24 de ani

12 octombrie, 2022

Rapperul pare că nu se mai satură de manechine, dar în toate încearcă s-o regăsească tot pe Kim Kardashian.

Juliana Nalu, noua iubita a lui Kanye West   Instagram (13) jpg

Poate că povestea de dragoste dintre Kanye West și Kim Kardashian e istorie. Dar rana divorțului după cei 7 ani de căsnicie și 4 copii (North, Saint, Chicago și Psalm) încă nu s-a vindecat. Dovadă stă șirul de manechine de la ușa lui Kanye West, cam toate respectând același tipar, în care rapperul speră probabil s-o regăsească pe mult iubita lui Kim, dar mult mai tânără și mai docilă.

După un scurt interludiu cu Irina Shayk, care a părut mai degrabă o reclamă cu beneficii de ambele părți, Kanye s-a consolat în brațele frumoasei Vinetria, un model de culoare de 22 de ani, care părea să semene cu Kim în tinerețe. După alte câteva luni, la începutul anului, artistul i-a făcut curte actriței Julia Fox, ceva mai matură, de 31 de ani, dar s-au despărțit prin martie, la distanță de două luni de la prima lor întâlnire. Următoarea pe lista lui Kanye a fost un Îngeraș Victoria's Secret, Candice Swanepoel, care urmează să împlinească 32 de ani pe 20 octombrie. După ce au fost văzuți în luna septembrie în Oxfordshire și în New York, rapperul i-ar fi cerut iubitei sale să fie model pentru noua sa colecție de ochelari de soare. Ciudat, de vreme ce, în urmă cu doar cinci luni, Candice era model pentru brand-ul lui Kim Kardashian, Skims.

Dar, ce să vezi, la nici o lună după toate aceste demonstrații fățișe, menite s-o facă în vreun fel geloasă pe Kim, Kanye se afișează cu un alt manechin, de data aceasta originar din Brazilia. Bașca, de 24 de ani! E vorba despre Juliana Nalu, intrată în vizorul agențiilor de modelling internaționale, care a primit câteva contracte la Milano și care și-a petrecut mare parte din vară în Capri. Ca să vă faceți o idee, superbul model născut la Rio de Janeiro a fost cooptată în campania L'Oreal Paris din Brazilia pe când avea 18 ani, iar la 19 ani semna deja cu compania Elite Models.

Kanye West se intalneste cu Juliana Nalu   Profimedia jpg

Rapperul și fotomodelul au fost văzuți joia trecută înregistrându-se împreună la un hotel din Beverly Hills, iar sâmbătă seara au luat cina la Giorgio Baldi în Santa Monica. Ambii au purtat cizme de cauciuc dintre cele care sunt în vogă printre influenceri. Nefericit, însă, momentul în care Juliana Nalu l-a cunoscut pe Kanye, tocmai când acesta a stârnit noi polemici odată cu postarea unor mesaje antisemite pe Instagram, care au dus la suspendarea contului său.

FOTO: Instagram, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg