Ea e soţia lui Mihai Constantinescu FOTO

19 octombrie, 2017
mihai constantinescu si sotia sa simona jpeg

După 16 ani de relaţie, artistul a făcut marele pas alături de cea cu care s-a logodit în secret în urmă cu câţiva ani.

image

De 21 de ani încoace, Mihai Constantinescu (71) se iubeşte cu Simona Secrier (47), una dintre fostele membre ale trupei Etno. Alături de colega sa de trupă, Silvia Stanciu, şi de Radu Ile, Simona a scos două albume de muzică etno-dance. Din 2002, când Radu Ile a părăsit formaţia, Simona şi Silvia au cântat alături de Dan Lăzărică. Trei ani mai târziu, Simona a părăsit trupa pentru a se dedica unei cariere solo. Mihai Constantinescu a luat-o sub aripa lui protectoare, compunându-i piese, pentru a-şi lansa un album în cariera solo.

Pe albumul "Cântece pentru îngeraşi" al lui Mihai Constantinescu se regăseşte şi vocea Simonei, care interpretează trei din cele 11 melodii. Simona nu a avut parte de o cariera muzicală solo, aşa cum şi-a dorit.

"Relaţia noastră este frumoasă, bazată pe foarte multă înţelepciune şi înţelegere. Când fluturaşii încep să zboare şi vin mai rar, rămâne prietenia. Simona e o fiinţă blândă, e ca un fel de catalizator, tot timpul e mai moale. Eu aş vrea să fie mai acidă", a declarat artistul acum doi ani pentru Prima TV.

În urmă cu o lună, Mihai Constantinescu (71) şi Simona Secrier (47) au ajuns în faţa altarului şi şi-au jurat iubire şi credinţă veşnică, dar tot într-o mare discreţie. Vestea s-a aflat mult timp după marele eveniment.

”Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, a mărturisit Mihai Constantinescu la Antena Stars.

Acum, cei doi au trecut împreună printr-o mare cumpănă, operaţia pe cord a lui Mihai care, din fericire, a decurs cu bine.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg