Ea este cea mai sexy ”Crăciuniţă”!

3 decembrie, 2015
Delta Air Lines hosts its fifth annual 'Holiday In The Hanger' jpeg

Dacă tot am intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă, e musai să o admirăm pe Shay Mitchell, starul din serialul pentru adolescenţi ”Pretty Little Liars”, în rolul de ”Sexy Crăciuniţă”.

Shay Mitchell

A fost declarată de revista Esquire, franciza din Filipine, cea mai sexy femeie în viaţă, şi, sinceri să fim, nici nu putem să contrazicem această titulatură. Frumoasa actriţă, în vârstă de 28 de ani, încinge imaginaţia bărbaţilor cu fiecare apariţie a sa.

A pozat în rolul de ”Sexy Crăciuniţă”

De curând, aceasta a participat la un eveniment tematic, ”Holiday in the hanger”, în cadrul căruia a jucat rolul unei ”Sexy Crăciuniţe”, şi trebuie să recunoaştem că a intrat perfect în rol. Nu numai că-i stă atât de bine cu culoare roşie, însă Shay a făcut o figură frumoasă şi alături de Moş Crăciun, în sania sa. Spuneţi voi că nu e aşa!

image

Shay Mitchell a devenit cunoscută după ce a apărut pe micile ecrane în rolul lui „Emily Fields”, una dintre cele patru prietene, din serialul ”Pretty Little Liars”, care deţin un secret care le pune viaţa în pericol zi de zi.

Alături de fostul ei iubit, Ryan Silverstein

În viaţa personală, Shay este o persoană destul de discretă. Nu duce lipsă, evident, de admiratori, însă de când cariera sa a luat avânt, Shay a avut o singură relaţie amoroasă confirmată. Este vorba de relaţia de un an cu Ryan Silverstein, de care s-a despărţit în octombrie 2014.

Sursa foto: Instagram / Wenn