Ea este cel mai bine plătit model în 2017. Le-a depăşit pe Gisele Bundchen, Adriana Lima şi Gigi Hadid!

22 noiembrie, 2017
modele victoria secret jpeg

Pentru prima dată în ultimii cincisprezece ani, Gisele Bunchen nu mai este cel mai bine plătit model al lumii. Un altul, mult mai tânăr, i-a luat locul, conform topului realizat anual de Forbes.

Ea e cel mai bine plătit model al anului

Potrivit presei internaţionale, Kendall Jenner este, anul acesta, cel mai bine plătit model al lumii, declasând-o pe Gisele Bundchen, cea care a fost încă din 2002 pe această poziţie. Kendall a încasat anul acesta nu mai puţin de 22 de milioane de dolari.

Gisele Bunchen, locul 2.

Cum? Graţie contului ei de Instagram, unde promovează diverse branduri, dar şi deal-urilor favorabile pe care le are cu Estee Lauder, La Perla şi Adidas. Desigur, la aceste venituri au contribuit şi reality-show-ul familiei sale, liniei vestimentare pe care o are cu sora sa, Kylie, dar şi contractelor de modelling. Jenner a defilat pentru Alexander Wang, fendi, Chanel, Marc Jacobs şi mulţi alţii.

Chrissy Teigen, locul 3

Pe locul doi în acest clasament se regăseşte, într-adevăr, Gisele Bundchen, cu venituri de 17,5 milioane de dolari. A contat foarte mult că ea a renunţat anul trecut la cariera ei de modelling, păstrându-şi doar contractele de imagine pe care le are cu Carolina Herrera, Arezzo şi Vivara. Podiumul e completat de Chrissy Teigen, cu un venit de 13,5 milioane de dolari, ea apărând în reclame la Vita Coco şi Smirnoff.

Adriana Lima, locul 4.

Clasamentul le include şi pe: Adriana Lima (10,5 milioane de dolari), Gigi Hadid (9.5 milioane de dolari), Rosie Huntington-Whiteley (9,5 milioane de dolari), Karlie Kloss (9 milioane de dolari), Liu Wen (5 milioane de dolari), Bella Hadid (6 milioane de dolari) şi Ashley Graham (5,5 milioane de dolari), un model plus-size.

Gigi Hadid, locul 5.

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg