Ea este fiica preşedintelui afgan care a fugit din ţară cu elicopterul. Trăieşte la New York şi duce o viaţă extravagantă

19 august, 2021
1 ghani jpg jpeg

Tatăl ei este preşedintele Afghanistanului, Ashraf Ghani, cel care a părăsit ţara cu elicopterul după ce aceasta a căzut, din nou, în mâna talibanilor.

Ghani se află acum în Dubai, acolo unde i s-a oferit azil politic din raţiuni umanitare. Se zvoneşte că atunci când a fugit din Afganistan, elicopterul preşedintelui era încărcat, printre altele, şi cu o sumă de 169 de milioane de dolari cash. Ei bine, predilecţia către lux a fost moştenită şi de fiica lui Ghani, Mariam, care duce o viaţă extravagantă la New York, departe şi la adăpost de criza din ţara sa natală.

Mariam Ghani, în vârstă de 42 de ani, locuieşte într-un loft în cartierul de lux Clinton Hill din New York. Tânăra este de profesie artist vizual şi regizor de film şi a fost născută şi crescută în America, ducând un stil de viaţă liber şi boem, cu totul diferit faţă de cel al femeilor afgane. Ghani s-a născut în cartierul Brooklyn şi a crescut în suburbia Maryland, concentrându-şi toată viaţa de adult pe o carieră în domeniul artei, dar aş al învăţământului.

Chiar dacă viaţa ei nu mai are nicio legătură cu ce se întâmplă în Afganistan, Mariam pledează pentru cauza poporului din care se trage, încurajându-i pe americani să susţină primirea în SUA a refugiaţilor afagani. Aceasta a postat pe Twitter că este furioasă, dar şi teribil de înspăimântată pentru familia, prietenii şi colegii ei, care au rămas încă în Afganistan.

Foto: Daily Mail, FacebookRecente pe Ok! Magazine

Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg