Ea este fiica vitregă a Kamalei Harris. Ella Emhoff, sprijin public și nonconformist pentru ”Momala”

23 august, 2024

Într-un amestec de tinerețe și gingășie, fiica vitregă a candidatei pentru fotoliul prezidențial al SUA și-a lăudat intens mama vitregă, pe care o alintă ”Momala”.

Ella Emhoff, Profimedia (2) jpg

Fiica vitregă a Kamalei Harris, Ella Emhoff, i-a cucerit pe fanii politici ai candidatei democrate la Casa Albă cu ultima sa apariție, unde a venit anume s-o susțină. Fiicei lui Doug i s-au alăturat verișoara Meena Harris și fina Helena Hudlin.

Ella Emhoff, Profimedia (8) jpg

De la stânga, Helena Hudlin, Meena Harris și Ella Emhoff au cucerit asistența cu dezinvoltura lor, la Convenția Democrată de la United Center din Chicago, pe 22 august 2024.

Ella Emhoff, fiica vitregă a Kamalei Harris, s-a remarcat pe scenă joi seară la Convenția Națională Democrată, oferind un omagiu sincer canditatei, care a captat atenția și admirația națiunii.

Artista și fotomodelul în vârstă de 25 de ani a zâmbit în timp ce s-a alăturat verișoarei ei Meena Harris și finei Helena Hudlin pe scenă, cu doar câteva clipe înainte ca iubita ei mamă vitregă, numită cu afecțiune „Momala”, să fie prezentată drept candidata democrată la președinție.

Noaptea a fost încărcată de emoție și mândrie, în timp ce Ella, împreună cu Meena și Helena, au vorbit despre femeia remarcabilă pe care o cunosc la nivel personal.

După ce Harris a fost numită drept candidat oficial, Ella a venit să facă lumină și pe partea ce ține de familie.

Și nu a contenit să o laude pe actualul vicepreședinte american, care dacă își va duce la bun sfârșit visul, va deveni prima femeie președinte din istoria SUA!

Ella Emhoff a subliniat implicarea Kamalei în viața de familie.

„Kamala a intrat în viața mea când aveam paisprezece ani, toată lumea știe că e o perioadă delicată pentru un adolescent”, a început Ella, cu o voce stabilă, dar plină de căldură. „La fel ca mulți tineri, nu am înțeles întotdeauna ce simțeam, dar indiferent ce se întâmpla, Kamala era acolo. Mă bazam pe ea”.

Reflectând la relația ei cu Kamala, Ella a împărtășit: „A fost răbdătoare, grijulie și m-a luat întotdeauna în serios. Nu a încetat niciodată să mă asculte și nu va înceta să ne asculte pe toți”.

„Ea luptă pentru dreptatea socială, justiția sănătății, justiția mediului”, a declarat Ella cu pasiune. „Și ea nu este singură; suntem cu toții în această luptă împreună”, a adăugat tânăra cu înflăcărare.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg
Ela Craciun, cu Nicholas si Alexandru   Instagram jpg
Ilinca Vandici si Zian in prima zi de clasa I   Instagram jpg
Adela il bate pe Radu Valcan 2 jpg
Nicole Kidman și mama ei GettyImages 2900890 jpg
1 simona patruleasa stirile kanal d jpg jpeg