Ea este românca de la Hollywood care vrea să-i semene lui Nicole Kidman

5 august, 2019
1 sabina lisievici hollywood 12 jpg jpeg

Sabina Lisievici are ambiţia de-a se face remarcată peste Ocean în actorie, dar e o la fel de talentată scriitoare şi creatoare de accesorii.

În ţară, e cunoscută pentru cărţile sale, dar la Hollywood speră să-şi vadă numele pe firmamentul marilor producţii cinematografice. Plecată din ţară cu un palmares impresionant în publicistică, Sabina Lisievici a ajuns în Los Angeles cu ambiţia de-a face film. Aşa se face că a urmat cea mai căutată şcoală de actorie, Hollywood Actor's Showcase a lui Bobbie Chance, unde s-au perfecţionat şi celebrii actori Brad Pitt, Jennifer Aniston ori Drew Barrymore! - a primit un rol în producţia I Am Not for Sale. The fight to end Human Trafficking, şi a intrat în atenţia lui Quentin Tarantino, care a lăudat-o pentru talentul său.

Şi pentru că a fi în lumina reflectoarelor presupune o grijă în plus faţă de aspectul fizic, Sabina Lisievici acordă o importanţă deosebită îngrijirii personale şi nu se dă în lături de la a experimenta look-uri noi. Preferatul său este cel inspirat din imaginea lui Nicole Kidman. Ajutată fiind şi de părul blond, dar şi de un truc folosit de celebra actriţă, Sabina chiar suprinde cu acest look.

"De la actriţa Nicole Kidman, pe care o admir foarte tare, am reţinut şi aplicat deopotrivă trucul ei pe care îl practic de cel puţin 2 ori pe săptămână, clătindu-mi părul, la final, după ce îl şamponez, cu şampanie. Arată senzaţional şi se aplică pentru părul blond. Am citit undeva despre acest obicei al ei, l-am preluat şi chiar îmi face bine!”, a povestit Sabina Lisievici pentru OK!.

De altfel, tot ritualul ei de frumuseţe s-a schimbat de când se află în America. "Merg la masaj cel puţin o dată pe săptămână, am început de curând nişte cursuri de bachata, am învăţat să-mi perfecţionez make-up-ul în funcţie de tendinţele americane, fac criolipoliză."

Totodată, Sabina Lisievici şi-a dezvoltat şi alte laturi artistice, pe lângă actorie şi un nou volum de poeme. Pasionată de design, de 3 ani încoace aceasta şi-a pus amprenta pe o linie personală de genţi de piele, create după propriile modele.

"Vând în Victoria 46, în Mall Băneasa şi la Etajul designerilor Români din Romană. Brandul 'Sabina Lisievici' care îmi poartă numele a luat naştere acum 3 ani de zile din dorinţa de a avea genţi de calitate, din piele, modele noi, practice, perfecte pentru vârsta mea, pe care le găsiţi şi pe site-ul meu, www.sabinalisievici.com".

  

17 clipboard0222 jpg jpeg
18 clipboard0111 jpg jpeg

Născută pe 29 august 1990, Sabina Lisievici scrie la vârstă de 8 ani, având primul volum publicat la vârsta de 12 ani sub egida Uniunii Scriitorilor. Câştigă de-a lungul anilor numeroase premii naţionale şi internaţionale pentru poezie şi critică literară, cel mai preţios fiind marele trofeu Nichita Stănescu primit la vârsta de 14 ani  - acelaşi trofeu fiind primit şi de Adrian Păunescu, Mircea Micu ori Mircea Dinescu. Cărţile ei se pot găsi în majoritatea librăriilor mari, precum şi cel mai recent volum al său, “Arde-mă în versuri”. (Cărtureşti, Librarium, Mihai Eminescu, Diverta).

15 sabina lisievici hollywood 10 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
Alejandro Lococo ©Manuel Kovsca PSPC  DSC9139 Jan 31 2023 jpg
Bennifer la noua casă, Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}