Ecaterina Andronescu a citit cartea lui Mihai Bendeac şi a ascultat melodiile lui Cheloo! ”Sunt expresii pe care eu nu le-aş accepta niciodată!”

5 mai, 2021
1 ecaterina jpg jpeg

Ecaterina Andronescu dovedeşte în această seară că are umor. Fostul ministru îi ia la rost pe Cheloo, Delia şi Mihai Bendeac.

”Sunt emoţionată pentru că m-aţi invitat la o emisiune cu care nu sunt obişnuită şi pentru care nu cred că sunt pregătită! Ar fi o idee să îi scot la tablă, pentru că am încercat să ştiu cine sunt juraţii. Sigur, pe doamna Matache o cunoşteam de când venea în Regie la balurile bobocilor, dar pe ceilalţi doi nu prea îi ştiam şi atunci am încercat să îi identific din mesajele publice. Am căutat cartea domnului Bendeac şi trebuie să recunosc că sunt expresii pe care le-a folosit în scris şi pe care eu nu le-aş accepta niciodată. În acelaşi timp am ascultat câteva din cântecele domnului Cheloo. Ca urmare, chiar dacă mesajul nu ai cum să nu îl apreciezi, limbajul nu ai cum să nu îl dai la o parte”, a mărturisit Ecaterina Andronescu.

Şi ceilalţi invitaţi s-au pregătit pentru întâlnirea cu Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo. ”Nu ştiu cum vor reacţiona, dar sincer nici nu mă priveşte! M-am uitat la câteva ediţii de iUmor ca să pot să mă pregătesc pentru acestă apariţie de astăzi”, a spus Petre Roman, în timp ce Viorel Cataramă e nerăbdător să ducă la bun sfârşit roast-ul juraţilor iUmor. ”Nu cred că vor face faţă roast-ului, dar nu au ce face, asta e meseria lor! Să vadă şi ei cum e când te ia cineva în balon şi nu poţi să faci nimic, să spui nimic. Eu ştiu că nu e uşor, în 30 de ani şi mie mi s-a întâmplat”, a spus Cataramă.

Mihaela Tatu, Damian Drăghici, Petre Roman, Marian Drăgulescu, Viorel Cataramă, Cuza, Andreea Raicu, Anna Lesko, Petrişor Obae, Ecaterina Andronescu şi Cătălin Crişan şi-au făcut temele temeinic şi îi vor lua la ţintă pe juraţii iUmor astăzi, de la 20.30, la Antena 1.Recente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg