Echipa filmului Nasty, în frunte cu Ilie Năstase și Ion Țiriac, a strălucit pe covorul roșu de la Cannes

24 mai, 2024

A fost o seară magnifică pentru echipa filmului Nasty pe covorul roșu de la Cannes, documentarul despre viața și cariera fostului mare tenismen Ilie Năstase fiind inclus în selecția celei de-a 77-a ediții a Festivalului de Film.

Filmul Nasty la Cannes GettyImages 2154301622 jpg

Aseară, filmul realizat de Tudor Giurgiu a avut parte de o proiecție specială, iar cu această ocazie, pe covorul roșu al celebrului Palais des Festivals s-au reunit nume mari din tenisul de altădată, alături de Ilie Năstase fiind Henri Leconte, Ion Țiriac, Boris Becker, Mansour Bahrami și Virginia Ruzici.

La finalul proiecției, atât Ilie Năstase, cât și echipa de producție a filmului au fost aplaudați la scenă deschisă de cei prezenți în sala de cinema. Fostul mare jucător de tenis român a fost însoțit la premiera documentarului și de soția sa, Ioana, care a arătat foarte elegant într-o rochie albă, lungă, cu decolteu îndrăzneț.

Pe lângă aceste stele ale tenisului reunite în premieră la un festival de film, au fost prezenți, bineînțeles, și realizatorii filmului, regizorii Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu și Tudor D. Popescu, primul fiind însoțit de actrița Andreea Vasile, soția sa, care a arătat ravisant într-o rochie roșie fără umeri.

Prezentă pentru a-și susține fiul în seara lui cea mare a fost și mama lui Tudor Giurgiu. Printre invitați s-au numărat și prieteni ai realizatorilor filmului, precum vedeta Pro TV Amalia Enache sau actrița Olimpia Melinte.

Documentarul Nasty urmărește întreaga carieră a fostului lider mondial Ilie Năstase (77 de ani), cu imagini de arhivă, de la primul turneu US Open câștigat de român până la moștenirea pe care marele sportiv a lăsat-o în lumea tenisului.

Tudor Giurgiu, Andreea Vasile și Amalia Enache
Tudor Giurgiu, Andreea Vasile și Amalia Enache

Filmul prezintă povestea lui Ilie și prin ochii unora dintre cei mai mari jucători de tenis ai lumii, printre care spaniolul Rafael Nadal, încă activ în circuit, suedezul Bjorn Borg sau americanul Jimmy Connors.

Foto: Getty Images, Profimedia, Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Christina Aguilera colaj Getty Images jpg
Corina Caragea foto Pro TV Dechidere SSS06076  update (1) jpg
TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg