Echipa filmului Nasty, în frunte cu Ilie Năstase și Ion Țiriac, a strălucit pe covorul roșu de la Cannes

24 mai, 2024

A fost o seară magnifică pentru echipa filmului Nasty pe covorul roșu de la Cannes, documentarul despre viața și cariera fostului mare tenismen Ilie Năstase fiind inclus în selecția celei de-a 77-a ediții a Festivalului de Film.

Filmul Nasty la Cannes GettyImages 2154301622 jpg

Aseară, filmul realizat de Tudor Giurgiu a avut parte de o proiecție specială, iar cu această ocazie, pe covorul roșu al celebrului Palais des Festivals s-au reunit nume mari din tenisul de altădată, alături de Ilie Năstase fiind Henri Leconte, Ion Țiriac, Boris Becker, Mansour Bahrami și Virginia Ruzici.

La finalul proiecției, atât Ilie Năstase, cât și echipa de producție a filmului au fost aplaudați la scenă deschisă de cei prezenți în sala de cinema. Fostul mare jucător de tenis român a fost însoțit la premiera documentarului și de soția sa, Ioana, care a arătat foarte elegant într-o rochie albă, lungă, cu decolteu îndrăzneț.

Pe lângă aceste stele ale tenisului reunite în premieră la un festival de film, au fost prezenți, bineînțeles, și realizatorii filmului, regizorii Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu și Tudor D. Popescu, primul fiind însoțit de actrița Andreea Vasile, soția sa, care a arătat ravisant într-o rochie roșie fără umeri.

Prezentă pentru a-și susține fiul în seara lui cea mare a fost și mama lui Tudor Giurgiu. Printre invitați s-au numărat și prieteni ai realizatorilor filmului, precum vedeta Pro TV Amalia Enache sau actrița Olimpia Melinte.

Documentarul Nasty urmărește întreaga carieră a fostului lider mondial Ilie Năstase (77 de ani), cu imagini de arhivă, de la primul turneu US Open câștigat de român până la moștenirea pe care marele sportiv a lăsat-o în lumea tenisului.

Tudor Giurgiu, Andreea Vasile și Amalia Enache
Tudor Giurgiu, Andreea Vasile și Amalia Enache

Filmul prezintă povestea lui Ilie și prin ochii unora dintre cei mai mari jucători de tenis ai lumii, printre care spaniolul Rafael Nadal, încă activ în circuit, suedezul Bjorn Borg sau americanul Jimmy Connors.

Foto: Getty Images, Profimedia, FacebookRecente pe Ok! Magazine

Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg
FotoJet Harper jpg
Mihai Morar Daniel Buzdugan jpeg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (6) jpg
FotoJet Demi jpg
Christina Applegate a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame FOTO Profimedia
Lady Gaga jpg
Smiley Simplu    Foto Petru Ivu 6 jpg
Andreea Marin, nașă de botez   FOTO Instagram jpg
banner Vero Caliman png
Jennifer Aniston, GettyImages (4) jpg
Urania Cremene și Florentina Fântânaru (4) jpg
Colaj ie La blouse roumanie jpg