Echipa filmului Nasty, în frunte cu Ilie Năstase și Ion Țiriac, a strălucit pe covorul roșu de la Cannes

24 mai, 2024

A fost o seară magnifică pentru echipa filmului Nasty pe covorul roșu de la Cannes, documentarul despre viața și cariera fostului mare tenismen Ilie Năstase fiind inclus în selecția celei de-a 77-a ediții a Festivalului de Film.

Filmul Nasty la Cannes GettyImages 2154301622 jpg

Aseară, filmul realizat de Tudor Giurgiu a avut parte de o proiecție specială, iar cu această ocazie, pe covorul roșu al celebrului Palais des Festivals s-au reunit nume mari din tenisul de altădată, alături de Ilie Năstase fiind Henri Leconte, Ion Țiriac, Boris Becker, Mansour Bahrami și Virginia Ruzici.

La finalul proiecției, atât Ilie Năstase, cât și echipa de producție a filmului au fost aplaudați la scenă deschisă de cei prezenți în sala de cinema. Fostul mare jucător de tenis român a fost însoțit la premiera documentarului și de soția sa, Ioana, care a arătat foarte elegant într-o rochie albă, lungă, cu decolteu îndrăzneț.

Pe lângă aceste stele ale tenisului reunite în premieră la un festival de film, au fost prezenți, bineînțeles, și realizatorii filmului, regizorii Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu și Tudor D. Popescu, primul fiind însoțit de actrița Andreea Vasile, soția sa, care a arătat ravisant într-o rochie roșie fără umeri.

Prezentă pentru a-și susține fiul în seara lui cea mare a fost și mama lui Tudor Giurgiu. Printre invitați s-au numărat și prieteni ai realizatorilor filmului, precum vedeta Pro TV Amalia Enache sau actrița Olimpia Melinte.

Documentarul Nasty urmărește întreaga carieră a fostului lider mondial Ilie Năstase (77 de ani), cu imagini de arhivă, de la primul turneu US Open câștigat de român până la moștenirea pe care marele sportiv a lăsat-o în lumea tenisului.

Tudor Giurgiu, Andreea Vasile și Amalia Enache
Tudor Giurgiu, Andreea Vasile și Amalia Enache

Filmul prezintă povestea lui Ilie și prin ochii unora dintre cei mai mari jucători de tenis ai lumii, printre care spaniolul Rafael Nadal, încă activ în circuit, suedezul Bjorn Borg sau americanul Jimmy Connors.

Foto: Getty Images, Profimedia, Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Insula de 1 milion Kanal D JPG
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG